Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tamu ti e sigurno. I da ke treba da platis. Samo ne znam kolku ke moras da iskesiras.Мислу дека диплома од средњу јоште ми е на факултет, а остави га фак одамна, пред шес године
Има ли могуќе јоште да ми е там диплома? Ваљда и ке треа да плату за да си гу зему?
Знае ли некој или да иду там на студенски прашања да прашам. Ама нема да ми одговориф, зшто не сам више студент : D
Мислу дека диплома од средњу јоште ми е на факултет, а остави га фак одамна, пред шес године
Има ли могуќе јоште да ми е там диплома? Ваљда и ке треа да плату за да си гу зему?
Знае ли некој или да иду там на студенски прашања да прашам. Ама нема да ми одговориф, зшто не сам више студент : D
Почетокотапстракт и клучните зборови преведени од македонски на англиски во семинарска задача се ставааат на почетокот или крајот од семинарската ?
Заборавив да те цитирам.Ако сака некој да ми помогне, да напиша едно составче од 100 збора на тема „Организирам Забава“ на германски јазик![]()