- Член од
- 15 јули 2012
- Мислења
- 571
- Поени од реакции
- 832
Дали ако веќе се имаш запишано на фах (вонредно) пред 2-3 години, ама не си одел, сега оваа година треба пак да платиш за упис, а веќе еднаш имаш платено (пред 2-3 години)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ќе ги замолам некој од членовите на форумов да ми каже дали има уписи на приватниве факултети сега???Знам дека во мое време немаше,а вчера слушнав на радио дека уписите на Фон се во тек.Дали е ова вистина, и ако е дали знае некој дали сеуште може да се запише човек на Факултетот за бизнис и економија.Благодарам однапред
![]()
Вистина е. Но, мислам дека нема да ти дадат толку голем попуст, една две стотки може да укинат. Зависи и од каде до каде патуваш, ако е поскапа картата треба поголем попуст да даваат. Не знам со што точно може да се спроведе, индекс или легитимација али можеш да прашаш на автобуските станици, ќе ти образложат таму убаво.Прочитав по интернетов демек ако покажеш студентска легитимација или индекс картите биле за 50% поефтини за автобус/меѓу градовите..
Вистина е ова ?