Новиот симбол на СДСбјрм - ПЛАГИЈАТ!

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Која е воопшто ползата за нас од новото лого на СДСМ?

Петокрака и тупаница.... :toe: нема потреба ништо да се додава на оваа симболика, доколку треба да го одразува карактерот на партијата, односно идеологијата.

Срамежливо, со логово си го оправдуваат местото на мојата тема за Левицата :)

Па кажа Бранко дека симболот е сменет бидејќи така направиле сродните партии од Европа. Што значчи дека би требало да го носат и СДСМ истиот знак.

Овој напредок може и нешто значи еј симбол сменија па тоа е голем прогрес за СДСМ таму обично се стои.Ај па за 40 години може и лидер да сменат.

Не виде на сајтот на Холанѓаните? Велат кој сака може да си ја земе и да си ја користи во својата партија. Бесплатно! Сепак се Холанѓани :smir:

Epa kaj e problemot togas pa da se otvori cela tema za toa, pa uste da se maltretiraat mozoci na 10 strani?

ти мора да му си девојка на самоубиствениот месаја?))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A ti kako selski evidenticar dojde da se interesiras za devojki.Ovde se zbori za politika .A za tvojot problem odi na podnaslov " 1000 soveti kako da si gopovratite libidoto"- a da ne maltretirate devojki na tema politika :uvo:

а бе лажат дека смениле ))))))))))

СДСМ го повикува здружението на граѓани Јасна иднина јавно да обелодени кој ги финансира
emilijan-sdsm-press.jpg
Кој ги плати огласите на невладината организација Јасна иднина од село Небрегово Долнени или на коалицијата Отпор кон Бранко Црвенковски, ако се знае дека само еден печатен оглас чини 900, а оној во електронските медиуми 5 илјади евра, прашуваат во СДСМ.
- СДСМ го повикува здружението на граѓани Јасна иднина, да ја исполни својата законска обврска и јавно да обелодени кој ги финансира и во колкав износ. Интересно е што реториката на ова здружение е идентична со реториката на македонскиот премиер и претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Од тука, ја повикуваме владејачката партија да престане да се затскрива зад невладини организации, рече Емилијан Станковиќ, портпарол на СДСМ.

(27.05.2009)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom