Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Според тебе, владе ли демократија и правна држава кога не се реагира на кривично дело ?
Поточно за случајов, пошто за него станува збор, и дека овој акт е познат во учебниците како специјална војна поглавје непријателска пропаганда. Значи е противдржавен.

Ете и тука гледаш... Не можеш да зборуваш за Геро, без од некаде да изникне Грујо како некој коров... Затоа сите муабети на тоа се сведуваат.

Правиш муабет за глобално затоплување, и одеднаш ќе дојде некој и ќе каже - а Грујо зошто направи вака-вака-вака-вака, а после се прави патриот. И додека одат такви муабети, нема вистински лаф-муабет ко што викаше дедо ми.
:toe::toe:

Според тебе, владе ли демократија и правна држава кога не се реагира на кривично дело ?
Поточно за случајов, пошто за него станува збор, и дека овој акт е познат во учебниците како специјална војна поглавје непријателска пропаганда. Значи е противдржавен.

мене ме прашуваш?? на погрешна адреса ти е писмото...

Имаш таму ГОЦА, ГРУЈО.. компанија.. прашај ги нив... ВоЗДРА :helou:

мене ме прашуваш?? на погрешна адреса ти е писмото...

Имаш таму ГОЦА, ГРУЈО.. компанија.. прашај ги нив... ВоЗДРА :helou:
Повикот е до нив, прашањето е до тебе...

да бееее....кривични дела организиран криминал...колку случаи решија...нели ке имаше апсења....или и они веруваат во парите...најверојатно второто....и патем специјална војна постои секаде ТИ СИ МАКЕДОНИЈА и бриши ДУПЕ е специјална војна...нека одговараат

да бееее....кривични дела организиран криминал...колку случаи решија...нели ке имаше апсења....или и они веруваат во парите...најверојатно второто....и патем специјална војна постои секаде ТИ СИ МАКЕДОНИЈА и бриши ДУПЕ е специјална војна...нека одговараат
Епа линија мора да се постави, поминаа 18 години и веќе не сакам така...ако не постават они линија....народот ќе постави.....затоа повикувам на линч, доколку не не брани никој сами да се браниме.

ти кажав веќе. не ја прескокнувај листата. Ако одиш веќе по ЛИНЧ листа.. поцни од почеток... Листата ти ја објавив овде пред неколку страници...

Јунак на мајка...:pos2:

тука се збори за овој, на друго место за друг....

Уствари, удри и на другите тука, што ги тркалаш....запази си го редот, повикај на линч

Samo ne im cepkaj vo firmata dpmne .Sekoj den trosat pari nasi za nekakvi si reklami ,samo nemoj da gi gledas niv sto pravat.Sepak parite ke se vidat kolku i da se pravime slepi .

Samo ne im cepkaj vo firmata dpmne .Sekoj den trosat pari nasi za nekakvi si reklami ,samo nemoj da gi gledas niv sto pravat.Sepak parite ke se vidat kolku i da se pravime slepi .

Не ми е јасно што има врска твојов постинг со темава - за неделникот на соросоидот Гејопулос?

Не ми е јасно што има врска твојов постинг со темава - за неделникот на соросоидот Гејопулос?

Pa zatoa sto vi e utnata temava.Sorosoidi se vo vasite glavcinja.
Neprijateli gledate sekade,a vsusnost samite na sebe ste si dosta.Ne treba nikoj da ve unistuva sami se unistuvate.Vas i Miki Maus vi e neprijatel predavnik i sto li ne.Sepak gledate mnogu za masoneriata.Mora da ste gledaci na Milenko Nedelkovski.Samo ke nego zabelezuvam takvi emisii od trac karakter.Pazete nekoj den da ne se isplasite i od vasite senki ,moze i niv da gi proglasite za neprijateli predavnici ili nedajboze Gerovstina.

Па има бе како нема, не гледаш дека лично го сваќаат тоа....

Pa od site postovi sto gi imas na kajgana ,samo ke tebe licno se se svaka.Vidi deka samo ti samiot znaes kako da se spravis so Gero.Samo ti znaes licno i personalno kako da se spravis so predavnicite .Normalno Linc.

се правите ?

Advokat na gavolot

ako go procitas tipov, se dobiva vpecatok deka gerizopulos e licno :pipi:

nema vrska toa dali e manipulacija vesta, ni na kraj pamet da se spomni nesto ko izvinuvanje, demant, ili nesto slicno.

vazno da se pluka po vmro i protiv onie koi nemaat podanicko-predavnicki menatalitet.

Pa od site postovi sto gi imas na kajgana ,samo ke tebe licno se se svaka.Vidi deka samo ti samiot znaes kako da se spravis so Gero.Samo ti znaes licno i personalno kako da se spravis so predavnicite .Normalno Linc.

А и прочитал некој мој пост претходно? Можеш да оформиш мислење за моите ставови? Можеш ли воопшто да сватиш кон кого упатувам критика со линчот?

ako go procitas tipov, se dobiva vpecatok deka gerizopulos e licno :pipi:

nema vrska toa dali e manipulacija vesta, ni na kraj pamet da se spomni nesto ko izvinuvanje, demant, ili nesto slicno.

vazno da se pluka po vmro i protiv onie koi nemaat podanicko-predavnicki menatalitet.

Ke si go gledas tvojot pastir koj ke bide podanicko-predavnicka licnost koga ke napravi kompromis za imeto.Gero vi e mal problem za toj sto go imate .
Treba da si objasnite samite na sebe kako ke ziveete so mislata deka vasiot kvazi patriot se zalaga za kompromis.E sega kriv vi e Gero koj toa go kaza pred godina dena.

Ke si go gledas tvojot pastir koj ke bide podanicko-predavnicka licnost koga ke napravi kompromis za imeto.Gero vi e mal problem za toj sto go imate .
Treba da si objasnite samite na sebe kako ke ziveete so mislata deka vasiot kvazi patriot se zalaga za kompromis.E sega kriv vi e Gero koj toa go kaza pred godina dena.

Сакаш да кажеш дека немакедонцине од СДС кои се залагаат да прифатат се` што бара Грција, без да се праша народот се “патриоти“, а Грујо е “предавник“, оти што и да се договори со Грција, ќе оди на референдум, за граѓаните да одлучат? :tapp:

Многу сте “паметни“ вие од СДС, затоа и изумре партиичето ваше :pos2:

Така така, не само мене да ми се обраќаш на сите... не ви требаат симпатизери, не ви требаат активисти....Уствари знам што е, сакате ексклузивитет, па си се затаврате у тесен круг, страв ви е некој паметен да не ви ги земе местата, ба бркате све од себе. Уствари не само што ги бркате, туку ги праќате кај пастирот во скут....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom