Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Togas i za vMro bugarska nemas nisto protiv ,M e zastapeno

Стварно?
Не знаев дека Александар Македонски бил Бугарин?
Мизерии едни
Не се секирај, на ред сте вие да станете Бугари, уште нивните ставови остана да ги пропагирате:helou:

А СДСбјрм нека ви стои, да се знае кои се кумовите на ФИРОМ!

па нели можам и јас демократски да се изразам?????

Pa ti ne sto se izrazuvas ti se zakanuvas,ti si zakana za slobodata,ne samo na izrazuvanje,tuku na ziveenje.

Стварно?
Мизерии едни
Не се секирај, на ред сте вие да станете Бугари, уште нивните ставови остана да ги пропагирате:helou:

A aleksandar Makedonski bil clen na Vmro bugarska? sto pa ti se najde da go mesas ovde nego:uvo:

Pa ti ne sto se izrazuvas ti se zakanuvas,ti si zakana za slobodata,ne samo na izrazuvanje,tuku na ziveenje.

Менување на име не спаѓа во слобода на изразувањето.
Јасно ти е сега?

Стварно?
Мизерии едни

Ne znaev deka ALEKSANDAR MAKEDONSKI E VMRO koj broj na clenska kniska ima.

A aleksandar Makedonski bil clen na Vmro bugarska? sto pa ti se najde da go mesas ovde nego:uvo:

Која политичка партија ги промовира ставовите на нашите негатори?
Ви реков, уште бугарите остана да ги застапувате, па да бидете комплетни, а веќе гледам, почнавте.
Сите ПИКАВЕЦ-ПОЛИТИЧАРИ се собраа да го менуваат името на мојата земја, меѓу кои и Љубџо Бугаринот, со кој СДСбјрм си го има натиго-дајмиго.

Ви реков, уште бугарите остана да ги застапувате, па да бидете комплетни, а веќе гледам, почнавте.
Сите ПИКАВЕЦ-ПОЛИТИЧАРИ се собраа да го менуваат името на мојата земја, меѓу кои и Љубџо Бугаринот, со кој СДСбјрм си го има натиго-дајмиго.

Ti se izgubi ,neli:pos2:

sin ekspres, ice woman, suicide mesiah...

ako ne ste site edna licnost, mojt da kazite dali ste voopsto makedonci?

i zs vi smetat makedoncite?

da vi nacrtat coek deka MAKEDONCI se vregjet ko kje gi etiketirate Makedoncite kako bugari?

svakjate deka go koristite istiot recnik, istite zboroj i istite tezi ko neprijatelite na Makedonija i Makedoncite?

Za super sreka imeto ke go menuva Nikola Gruevski Gorgi Ivanov i tocka.
Denes nema da ima drugi predavnici.Vi prestojat uste tri godini mandat i zavrsete si ja rabotata so predavstvoto na Makedonija.Nema drugi sili vo Makedonija koj mozat da odlucuvaat osven dpmne.

Ne znaev deka ALEKSANDAR MAKEDONSKI E VMRO koj broj na clenska kniska ima.

:pos2::pos2::pos2:
Кутар беспомошен пациенту.

Тоа што ВМРО не ја сече со ножици историјата, како што прави СДСбјрм, не значи дека треба да го мразиш Александар и цела Античка историја на МАкедонија,
напротив,
ти како член треба да влијаеш во врвот на партијата, вашите лидери да престанат да плукаат по Македонската историја.

eve ti gi tvojve demokratski potezi .....zakanuvanje, za slobodata...za ziveenjeto....

izgledaj go klipot

А да се вратевте на темата - Геро и неговата анти-македонска пропаганда?

Toa ti e isto kako Bugarski pasos da se zeme i da se pravi patriota.
I toa e sloboda na izrazuvanje

Види, знам 10 души што се од Сдсбјрм, 6 од нив имаат Бугарски пасош, плукаат по Македонската историја, те за Македонија ги заболе.

А сега, која ти е поентата?

sin ekspres, ice woman, suicide mesiah...

ako ne ste site edna licnost, mojt da kazite dali ste voopsto makedonci?

i zs vi smetat makedoncite?

da vi nacrtat coek deka MAKEDONCI se vregjet ko kje gi etiketirate Makedoncite kako bugari?

svakjate deka go koristite istiot recnik, istite zboroj i istite tezi ko neprijatelite na Makedonija i Makedoncite?

Prvo recnikot na tie sto gi branis ke go smenis a posle ke objasnuvas za patriotizmot.Napaga tvojata kratenka VM a saka da i se kuti.Ako nekoj znae samo da sozdava predavnici togas ke dobie ist i pozestok odgovor.
Ako se krijat zad istoriskoto VMRO so nivnite patriotizmi ,se izlazale deka mozam da ostanam miren koga okfalifikuvaat neprijateli vo svojata nacija.

Види, знам 10 души што се од Сдсбјрм, 6 од нив имаат Бугарски пасош, плукаат по Македонската историја, те за Македонија ги заболе.

А сега, која ти е поентата?

Ajde sega 10 dusi najde ,a jas znam 10000 dusii koj imaat bugarski tablici i znak vmro na retrovizor,sega so praime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom