Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе мајко му стара, до кога бе на дебили и издишани новинарчиња ќе им давате место на форуммите? До кога бе ќе ја ширите нивна перфидна пропаганда за уништување на се што е Македонско? До кога бе ќе си го трошите времето на овие платени идиоти кои ја уништуваат Македонија? На овој начин несвесно и вие самите ја уништувате. Едноставно игнорирајте ги овие Недела на НЕМакедонци!!!

Погледнете го блогот на героски и ќе ја видете неговата популарност колку тој е читан, а вие тука му давате огромен простор.
Ми се расипа појадокот од оваа тема!!!

Дејан,

не ти пречеше насловот во Медиумите, го имаше нон стоп ?
Не ти ја расипа вчера вечерата ... ?
Е веќе јас не сакам такви наслови и ако не се превземе нешто за тоа, јас ќе превземам.

Chitakji ja temata mozhe odma da se dobie neverojatno precizen vpechatok za toa deka temata e porachana od Pichikliski i fashizoidnite komunjari vo dpBne a sega nositeli na premierski funkcii.

Jaka vi dusha,koga Geroski spomnuvaa i SDSM razumen kompromis beshe predavstvo i prodavanje ime,a koga Ivanov bara razumen kompromis ne go spomnuvate nikade,vekje i ne se chita toa.I ne mozhe bre novinar da smeni ime ili povikuva na smena nego toj shto ja ima celokupnata vlast.

Ivanov : Kje se zalagal za razumen kompromis
Stavot na dpBne : Kompromis = promena na ime,predavstvo

Sega shto kje praime Bratot?Koj e predavnikot?Gero ili Gjole Kosmodisk?

о мај ГАД...srbin iz prilepa..jesi li ti to...што значи вашето реактивирање по форуми...се спрема нешто???

што се однесува до Геровски...го купил ли некој неделникот??? за пишување секој можр да пишува што сака..но дали се продава пишуваното..дали масите пецаат?

о мај ГАД...srbin iz prilepa..jesi li ti to...што значи вашето реактивирање по форуми...се спрема нешто???

што се однесува до Геровски...го купил ли некој неделникот??? за пишување секој можр да пишува што сака..но дали се продава пишуваното..дали масите пецаат?

Па во случајов не е важен тиражот, очигледно нашле начин да ја тераат пропагандата преку рекламирање во медиумите. Со кратки пораки за уништување на самодовербата на обичниот Македонец.

Незнам само што му е работата на Советот за радиодифузија.

Па во случајов не е важен тиражот, очигледно нашле начин да ја тераат пропагандата преку рекламирање во медиумите. Со кратки пораки за уништување на самодовербата на обичниот Македонец.

Незнам само што му е работата на Советот за радиодифузија.

koja samodoverba бре...му го фатиф бомбастичниот наслов и рподолжив кафето да си го пијам...

1. поминаа времињата и ГЕНЕРАЦИЈАТА на недоделкани народни маси кој слепо слушаат и веруваат на новинарските платени плачипичкосувања.

2.конкретно геровски, после патувачкиот циркус низ македонија кој понизително заврши во СТРУГА..е исвирено свирче...кое само го јача национализмот

неколку пати кажав..грешката на антимакедонските елементи во Македонија е што не станаа поголеми Македонци од Македонците(како Бугарите Грците па еве сега и Албанците) :vozbud::vozbud::vozbud:

koja samodoverba бре...му го фатиф бомбастичниот наслов и рподолжив кафето да си го пијам...

1. поминаа времињата и ГЕНЕРАЦИЈАТА на недоделкани народни маси кој слепо слушаат и веруваат на новинарските платени плачипичкосувања.

2.конкретно геровски, после патувачкиот циркус низ македонија кој понизително заврши во СТРУГА..е исвирено свирче...кое само го јача национализмот

неколку пати кажав..грешката на антимакедонските елементи во Македонија е што не станаа поголеми Македонци од Македонците(како Бугарите Грците па еве сега и Албанците) :vozbud::vozbud::vozbud:
Хммм, го подценуваш дејството на специјалната војна пријател. Инсталираните елементи треба да се отстрануваат, поготово тие поткупените. Се игнорираат тие што се отворено против. Службите за безбедност имаат обврска да ги одстрануваат ваквите кампањи без разлика на тоа колку тие изгледаат невино. Така е барем во нормалните држави. Ако не службите, тогаш Советот за радиодиузија би требало ја има потребната технологија да ги следи сомнителните клипови кои во најмала рака се повторуваат повеќе од еднаш. После вчерашното „бомбардирање“, јас се сомневам во нивната способност да ме заштитат мене како граѓанин од надворешни пропагандни влијанија. Не реагираат на класична контструкција....

..остајте пљуцкање....има ли некој некаков линк со објаснувањето на NASA за Кокино и како е евидентирана локацијата како праисториска опсерваторија????????.....башка слушам насловот е: КАВГА НА МАКЕДОНСКИТЕ АСТРОНОМИ ???:)
...а за овој основачот на македонското независно новинарство??? нема проблем...слика има ..фалат уште 120.000 евра......:)
Не знам дали на вакво нешто мислиш, за линкови
http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/en_GB/features/setimes/features/2005/05/11/feature-02
http://sunearthday.nasa.gov/2005/images/ao_poster.pdf (на страна 1 и 2 четврта по ред)
http://www.tripwolf.com/en/guide/show/377817/Macedonia/Kumanovo/Kokino

Јас го купив, ко садиста некој...го платив 50 денари. Ама не го отворив, искрено. Си стои во тоалет. Како клистир гарант ќе послужи, недај боже.

Значи, ќе користи за нешто :)

Да бевме земја ко што треба тајната полиција уште одамна ќе му сместеше некоја сообраќајка на ова копиле. Вака ќе стави во искушение некој Македонец да ја лиши Македонија од овој паразит.

Da bevme zemja kako sto treba idioti nemase da ne vodat,a najmalce idioti da se zakanuvat po forumi.

така ќе му дојди ,...
директно од штотики испилениот и.е. регистрираниот “плави воз’’ .Пази ти мајку му божју империјалистичку ...се думам дали да се пишам модератот на пољитик и новости...па да си окрваам рацете правејќи геноцид врху вакви писанија ...их ах ух ...100 му бубњева дарквуда...?

Па кога толку реклама му правите... еве и јас жртвував 50 денари.

Моите согледувања: би се чувствувал како последен идиот кога би арчел и секунда време од моите избројани минути што треба да ги поминам на овој свет - за да читам какви блуеници излигавил Бучковски, Жарко Трајановски, Геро или некој друг член на одбор дружината. Така да, не ме прашувајте што пишува, зашто нема да ги читам. Намерата ми беше друга.

Фирми кои објавуваат реклами на цела страница, и со тоа финасиски го помагаат постоењето на гадотиите, се:

• Еуролинк осигурување
  • ЕВН
  • Ханза керамика
  • Високата школа за новинарство
  • VIP mobile
  • T-mobile
Е ајде сега да ве видам, пичиња патриотски, да им праќате финасиска инспекција по десет пати на ден на гореспомнатите “инвеститори“ во Македонија се дури не им текне каде треба да се рекламираат а каде не? Или тие мерки ви важат само за ситните рипчиња, а караванот на Геропулос ке го пуштите да си врви, и само ќе го поздравувате со “ав,ав,ав,...“?

Da bevme zemja kako sto treba idioti nemase da ne vodat,a najmalce idioti da se zakanuvat po forumi.

Кога неможат-(несакаат) по досегашните лидери, кои го прелажаа цел народ и направија невидена пародија со БГ пасоши, за да им се смеее цал свет.. тогаш тоа им останува.. а се со оправдување - „разбира-се“

Ако може Фрле да тепа жени по паркинзи, зашто ние не можеме да линчуваме Новинари по улица???

патем ќе се сликаме како Сојуз на студенти на Македонија, (со пиштолчиња за вода) ќе врзуваме шамари на деца на плоштад.. и на сите оние кои не се чуствуваат Македоноиди...итн.. итн..)

Бре.. Бре.. еден ЈУНАК не видов да му запрети на:
  • Војводата (Љубчо) за предавството негово..
  • На Сирма војвода (Доста Д.)
  • Поранешниот ПОП и владика Зоран.
  • На бугарските министри во Македонската влада како Димитров..&Co.
Нашле да претат на Новинар, на Деца на плоштад..
е стварно ГОлемо Јунаци овие од ДПМНЕ..

Кога неможат-(несакаат) по досегашните лидери, кои го прелажаа цел народ и направија невидена пародија со БГ пасоши, за да им се смеее цал свет.. тогаш тоа им останува.. а се со оправдување - „разбира-се“

Ако може Фрле да тепа жени по паркинзи, зашто ние не можеме да линчуваме Новинари по улица???

патем ќе се сликаме како Сојуз на студенти на Македонија, (со пиштолчиња за вода) ќе врзуваме шамари на деца на плоштад.. и на сите оние кои не се чуствуваат Македоноиди...итн.. итн..)

Бре.. Бре.. еден ЈУНАК не видов да му запрети на:
  • Војводата (Љубчо) за предавството негово..
  • На Сирма војвода (Доста Д.)
  • Поранешниот ПОП и владика Зоран.
  • На бугарските министри во Македонската влада како Димитров..&Co.
Нашле да претат на Новинар, на Деца на плоштад..
е стварно ГОлемо Јунаци овие од ДПМНЕ..

Па така кажи јасно и гласно дека политичка ти е намерата, а не да се лигавиш тука, олесни си ја душичката.....

Само чудно и индикативно е тоа што секој што го напаѓа Геро е етикетиран со партија, дали тоа значи дека секој што го брани е припадник на партија и тоа по автоматизам се прави....

Значи настрана сите партиски директиви, има релевантни теми, каде што се збори за тие 4 точки што ги наброја, а ако сметаш дека ги нема, отвори ги, па кој ќе најде за релевантно и потребно ќе ги плука. Но не се обидувај тука да инструираш пропорционалност во плукањето, пошто темата не е општа, туку е конкретна и не е од партиски караткер ....

Нема проблем братче,

мене лично Геро не ми се допаѓа, со некои делови од негови статии имам согласување, со многу НЕ. Неговата казна ќе си дојде со неговата глупост, или нечитањето на неговите билтени ќе си ја покаже правата економија.. - го бива или не..
Меѓутоа, мојата реакција е сосма друга; повикување на линч на новинар за еден натпис, а да се заборават и прескокнат многу личности за мене е смешно..

• Прво, има еден декларирамн предавник во ВМРО-ДПМНЕ. кој го излажа цел народ за довербата ги награди со Бугарски пасош. Поголем срам, и понижување нема,, да, тоа е Љубчо Г. ЕКС Премиер на Република Македонија, кој веднаш по смената на власта го промени државјанството. ДО сите Патриоти, и квази патриоти по форуми и журки, НЕгледам дека на типов му фали нешто, напротив си доаѓа си оди, гостува на Телевизиски Емисии, дели мислење.. Продава М*** за Бубрези.. И???
  • Второ, имате еден расколен ПОП, кој сега отворено заговара поделба на МПЦ, и негира македонски народ, (значи, тој е лидер сакале ние или не), со отварање на Грчка црква - користејќи го светото име на Охридската архиепископија. И???
  • ..... ќе продолжи ли некој со листава ???? може на нова тема Најголемите предавници на Македонскиот народ.
Муабетот ме беше, Македонија не е Ирак, или Авганистан, па да удара по новинарите, (тоа е смешно, фашизоидно и контрапродуктивно). Има мерки за новинарството, има судови, ако некој новинар напишал лага, ќе му се суди по закон, меѓутоа ЧИСТО и ИНТЕЛЕГЕНТНО.. не со Каубој Џими, или Dirty Harry акции.. - Тука лежи проблемот брат...

Мене главната поента ми е да укажам на лицемерието што го покажуваат повикувачувачите на Линч, со кратка меморија и амнезија .. Забораваат на Љубчо, Доста, Зоран, да не ги набројувам сега веке неактуелни ЕСК министри на македонската влада, Декларирани како Чисти бугари.

да, има листа, таа е долга, НЕ го ОПравдувам ГЕРО.. (тој е новинар, може е платен или не.. има служби нека ценат), за мене потврдено место од НАСА и категоризација на Кокино на 4то место по важност да се негира е ИДИОТИЗАМ..

НАСА не е летна школа на БОЈО University (ФОН), каде јачината на нивните дипломи е еднаква на хартија само пишана.. НАСА е институција, и не се истрчува лесно со категоризација.. НАСА го знае кокино уште пред да биде актуелно.. пОстои цел систем на умрежени централни точки VORTEX кои се поврзани меѓусебе низ цалта земјина топка.. И на крај, НАСА нема да дојде кај ГЕРО да му каже да ли и кога ќе оди на испитување.. КОКИНО е испитано многу д дамна.
ГЕРО со оваа тема има тотална УТКА. аматерски би рекол, (да ли намерно или не.. нека му е на чест), покажува знаци на финасиска немоќ, па сега од новинар се претвора во ловец на сензации.. можда ке заврши како ПАПАРАЦО.. - тоа е негов проблем.. мислам не треба да му се обрнува премногу внимание..

Незнам кој се лигави овде.. ЈАС СУМ ЈАСЕН И ГЛАСЕН.. нема да се повторувам..

да ли си и ТИ ???

Ако тебе ти е снагата да се силиш на новинари.. по улица,, тогаш ПЕКИ.. знам со когo си имам работа.. ЈУНАК !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom