Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Vlasta treba da se kritikuva toa e demokratija.Ako ne gresat nema za sto da se kriutikuvat.Bidejki se populisti tuka ima golemo pole za kritika.Ne razmisluvaat site kako tie od vlasta i nivnite podrzuvaci.
Апсолутно сум согласен!
Но, во таа критика, треба да се оди со здрави издржани аргументи, но и со алтернативи.
Останатото се вика критизерство.
Јавните повици од Геро и нему сличните за национално самоукинување се викаат ПРЕДАВСТВО!

Nikoj ne pisuva protiv Makedonija,a najmalce Gerovski.
Ako nekoj saka demokratija toa ne znaci deka e protiv Makedonija.
Negov licen stav deka emisija od tipot za Makedonoidi e premnogu degutantna.Sto da se rece koga ima nasilstvo vrz site setila.Tamu kade nema elementarna estetika..Tamu kade kicot e pobednik nad estetikata.Tamu kade sto se mesa nacionalnoto pred bozjoto.E tamu e fasizmot i povikuvanje na linc.

Секој има право на одбрана, ако државата не ми го дава тоа право, тогаш тоа е мое природно право. Па тој Геро и негова багра застана зад анархистите во Атина кои сакаа да го линчуваат џандарот што го утепа детето. Или он е наједнаков меѓу еднаквите и го има тоа право ....

СМРТ ЗА ПРЕДАВНИЦИТЕ !!!

Што се тоа Македоноиди? Ако може кратко да не одиме оф топик :smir:.

Текстот го прочитав прееска и прво почнува со писмо на некој човек кој тврди дека Кокино е голема лага, а потоа има изјави на неколку археолози кои си го искажаа својот став, во главно велат дека тој што го рекол тоа е голема будала. :toe:
Се вели и дека НАСА никогаш го нема посетено Кокино, иако го има признато како 4-та опсерваторија во светот.

..........а бе спомнав 120.000 евра за решавање на геропроблемот.....глеам се праите на удрени??? :)

Абе мислиш толку кошта Геро или толку кошта Hitman .... Ако е за второто многу скапо брат, има луѓе тука за доста помалце со задоволство би ја завршиле таа работа...

Текстот го прочитав прееска и прво почнува со писмо на некој човек кој тврди дека Кокино е голема лага, а потоа има изјави на неколку археолози кои си го искажаа својот став, во главно велат дека тој што го рекол тоа е голема будала. :toe:

Овие изгледа немаат теми за неделникот па вака од некоје си писмо прават главна тема. :pos2:

Каде може да се прочита тој текст за Кокино? Има ли тој весник (кој може да ти послужи само кога ќе ти снема тоалетна) веб страна, како се вика весникот?

сето тоа ок и јамајка кажа многу и не е битно, кога цел свет ја признал како опсерваторија.

меѓутоа битен е насловот и пораката која ја носи .

и на крај според мене зошто на таа тема треба да има таков наслов?

играта е прочитана. нели

да не мисли геро наса треба сателит д апрати за да го признае ))))))

Реков не е проблем текстот, проблем е пропагандата што иде уз текстот, бомбастичниот наслов од типиот „Кокино е обична лага“. Тоа е професионална пропагандна конструкција со специфични намери и софистицирано таргетирана и со крајно невина приказна како backup, во случај на судски процес.

Апсолутно сум согласен!
Но, во таа критика, треба да се оди со здрави издржани аргументи, но и со алтернативи.
Останатото се вика критизерство.
Јавните повици од Геро и нему сличните за национално самоукинување се викаат ПРЕДАВСТВО!

Gero samo kazuva deka politika na delbi pomegu bozemni patrioti i bozemni predavnici e pogubna za Makedonskiot narod.Kazuva deka delbata ja pravi vlasta.Normalno ako cela edna partiska masinerija go kali vo imeto na nekoj samonarecen patriotizam ,covekot e dolzen so ista takva zestina da im se sprotistavi.Bidejki vlasta veli- koj ne e so nas toj e protiv Makedonija.E takvo nesto ne moze da pomine vo demokratija.

..........а бе спомнав 120.000 евра за решавање на геропроблемот.....глеам се праите на удрени??? :)

Kolku pari baras za Nikolce

Gero samo kazuva deka politika na delbi pomegu bozemni patrioti i bozemni predavnici e pogubna za Makedonskiot narod.Kazuva deka delbata ja pravi vlasta.Normalno ako cela edna partiska masinerija go kali vo imeto na nekoj samonarecen patriotizam ,covekot e dolzen so ista takva zestina da im se sprotistavi.Bidejki vlasta veli- koj ne e so nas toj e protiv Makedonija.E takvo nesto ne moze da pomine vo demokratija.

Геро е значи против власта, ја критикува дека си мисли дека не ја бива,,, тука не е тоа тема на муабет, не е власт не е партија, туку типична пропаганда која е отворено анти-Македонска, и не задира во никакви партиски интереси.

Тука не се прави партиски муабет, колку да не си сватила погрешно.

Gero samo kazuva deka politika na delbi pomegu bozemni patrioti i bozemni predavnici e pogubna za Makedonskiot narod.Kazuva deka delbata ja pravi vlasta.

Чекај неколку поста поназад не пиша дека некој (претпоставувам мислеше Грујо) го продава народот? Власта те натера да ја правиш делбата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom