Aj i jas da napisham neshto za grado ..

)
Prvo da pochnam da kazham deka Pola od Prilep sum .. Pola od Bitola

)) Losha kombinacija.. eden sosema drug se mrazat.. a jas sama se mrazam na momenti
Losh - Dobar grad

zavisi do drushtvo i kakvo razpolozenie imash.. Nemozam da go falam grado deka e preubav ako idesh so mislenjevo "Neubo ke si pominam, nema nishto i bla bla" .. Gledaj pozitivno i ke si pominish super.
Ako barash guzvi dobra muzika i alkohol, eve mesta za posetuvanje.. "VIP, Stone garden (Na leto) a mislam i deka The end raboti"... Sega ko bef letovo i Studio 54 se otvori. Neznam dali ushte e otvoreno, ali to beshe barem za falenje ako ne. "Nadvor" imashe za sedenje.. i bar... Vecherta ke gi otvorat vratite za vlaganje i natre ima golema diskoteka... Yes ta vecher ko bef jas, imashe i 3 zenski sho igraa nogu vulgarno.. AHHAh.. i so "alishta" .. demek imashe neshto na nif

Sepak interesno beshe .. i site luduvaa i imashe i dobra muzika ..
Ako sakash hotel.. eve Christal Palace vi e nogu ubo mesto spored mene .. Novo hotelce i ekslusivno

)
Za kaffichi preku den, jes ima sekade otvoreno. Stone Garden tie otvoreno preku den, sedni uzivaj so ladno makijato. Square, Virus.. eve dobri mesta isto
Za jadenje vi kazhaa eve ovie nad mene. Makedonska Kuka. Uba hrana plus ubo mestenche ako sakash da uzivash malku. Dobri shankeri. Haha. Shekira tamu mi rabotit
Ahm drugo sho da kazham. E da. Ako idesh od stranstvo ili barem ako sakash da izbegvash od onie sho se od stranstvo, eve ti grad. Mozi pravilno reche Mecadilen, ne e mnogu poseteno mestoto. Barem lujgevo od stranstvo ne ida navaki... Poznato gradoj so stranski lujge se Bitola i Ohrid. Vo cela Bitola mozish svedski da slushash, dosadija, barem jas od svedska ne idam vo Makedonija za so drugi svegani da se gledam. Tie vo Svedska ke gi najdam.
fala od mene.