Се бојкотира наставата поради името на училиштето во Гостивар

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
eh i ti stvarno "golem" strucnjak si bil...:helou:

i na kraj sto ispadna??? :helou:

Заплакавте кај странците и тие по обичај ви ги исполнаа желбите.Нешто друго не ти е јасно?:helou:

Ах бе мамата:nerv: прст им дадовме сега цела рака сакаат нашле па зашле во која друга држава има вакви работи? ај се надеваме еден ден ќе се смени ова

А дали треба да те потсеќам дека се се решава на мирен начин,а не у шума?Да гинат невини луѓе,за да збориш на мајчин јазик?Ма дајјјјј

epa i nie ne sakavme da ginat lugje no vie ne nateravte NELI??

Ne sakavte da go resime ova na miren nacin pa togas prorabote kalasot:helou:

Заплакавте кај странците и тие по обичај ви ги исполнаа желбите.Нешто друго не ти е јасно?:helou:

tie ja ispolnija PRAVDATA druze!!

Како тоа НИЕ ВЕ НАТЕРАВМЕ?Ние ви дадовме пушки?Ние ве однесовме у шума и ров?

Па како се изборивте вие,за да се реши на мирен начин?
И тоа значи дека ако уште нешто не се реши на мирен начин пак ќе проработи калашот?

tie ja ispolnija PRAVDATA druze!!

Правдата уште не е исполнета за македонците, и немој те молам да го спомнуваш калашот немаш фаца за фраер!

Како тоа НИЕ ВЕ НАТЕРАВМЕ?Ние ви дадовме пушки?Ние ве однесовме у шума и ров?

Па како се изборивте вие,за да се реши на мирен начин?
И тоа значи дека ако уште нешто не се реши на мирен начин пак ќе проработи калашот?

pa ne razbirash!! Nie koga baravme vie ne davavte pa posle kalasot :vozbud: i toa...

Правдата уште не е исполнета за македонците, и немој те молам да го спомнуваш калашот немаш фаца за фраер!

pa normalno ne e ispolneta zatoa sto na lugje kako ti im preci da imame poveke prava ne da bideme slugi!!

haha me iznasme so toa za kalasot...i ne treba da bides fraer za kalash tuku treba da imash srce...:helou:

Hahahah.... sega pa mene ne me sfati... mora da go podobram makedonskiot :):)

Druze, ti objasniv, pod albanski grad momata (ne momakot :)) mislese na grad so mnozinsko albansko naselenie, u toj kontekst ja upotrebi taa formulacija, nisto drugo. :)

Okey togas. :smir:

Znaci zaklucivme deka vsusnot nema problem, taka?

Да знаев дека е мома , можеби по кавалерски ќе и се обратев (џентлмен сум тоа ми е во крвта)...
Како и да е употреби многу навредлива формулација, мислам дека треба да се внимава на речникот...

pa normalno ne e ispolneta zatoa sto na lugje kako ti im preci da imame poveke prava ne da bideme slugi!

Плачи во европа не на форумов.И онака никој не те перцепира!:helou:

Па нели пред некој пост пиша дека сами се боревте? :tapp::tapp::tapp::tapp:

pa sami se borevme...da ne vojuvase Evropa za nas!!! NE!! :uvo::tapp:

Evropa pomogna koga vie odlucivte deka mora da sedite vo ista masa so nas i da slushate sto barame!!!:helou:

pa sami se borevme...da ne vojuvase Evropa za nas!!! NE!! :uvo::tapp:

Evropa pomogna koga vie odlucivte deka mora da sedite vo ista masa so nas i da slushate sto barame!!!:helou:

:pos::pos::pos:

Па пиши тука јавно бе,не ми праќај приватна пошта.
Нека прочитаат и другите што "паметно" си пишал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom