Тајно се врзуваме со неврзаните

• Креатор на темата Креатор на темата itar pero
  • Време на започнување Време на започнување
А нели требаше врзувањето да биде тајно??? Вака не делува за такво...

Па кај нас се оди на принципот јавна тајна.:icon_lol: Тајна е, ама сите знаат. :)

Абе тајно е ако знаат медиумите и после кажат. Експлузива ти текнува? Може цел град да знае али медиум ако каже дека било тајно - тајно е.

Него ако се планира таков потег - топ. Најубаво во несврзани. Сеирџии. И така најдобри сме во тоа.

ништо од ова помина СССР нема користење на неврзани...туку нашиве говеда малце повеке да се ангажираат и да бидат поенергични околу ставот за името а и да лобираат...таа ороспијата бакојани во панама и мексико одеше дури:toe:

ништо од ова помина СССР нема користење на неврзани...туку нашиве говеда малце повеке да се ангажираат и да бидат поенергични околу ставот за името а и да лобираат...таа ороспијата бакојани во панама и мексико одеше дури:toe:
Pa i nasite otidoa duri otade Kavadarci...bea vo Strumica, Bitola, Ohrid, a mislam deka fatija i nakaj debar. Ne sum sigurwen dali bea nakaj Kriva Palanka, ama znam deka bea Kumanovo.

Pa i nasite otidoa duri otade Kavadarci...bea vo Strumica, Bitola, Ohrid, a mislam deka fatija i nakaj debar. Ne sum sigurwen dali bea nakaj Kriva Palanka, ama znam deka bea Kumanovo.
Pamtam bese AM duri vo Rostuse...pa eve NG vcera vo Podmocani...pa denes vo Vevcani...pa ce odese toj i Labunista...ama onoj FC so nas soj-vas soj ja utna...

A sto bese nevrzani ,nekoja grupa na vrzani robovi .
Tito Naser Nehru da ne treba da se dodade nekoj od nasive.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom