Зевсе, си бил на Гургулјат братко?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зевсе, си бил на Гургулјат братко?
Не.Зевсе, си бил на Гургулјат братко?
Поминаа неколку дена како материјалите се заробени.
Си помислив, ајде се релаксираат односите помеѓу нас, ќе интервенира некој, ќе се пуштат.
Јок брате.
Бугарската политика испаѓа дволична.
Жално е што им служи на грчките интереси а можда непостоење на Македонски народ и малцинство е интерес и на Бугарија.
Настанот го потврдува истово.
Кога на власт са комунисти нема какво да се чудите . . . за жал![]()
Кога на власт са комунисти нема какво да се чудите . . . за жал![]()
па народот ги бирела сигурно не јас ,..
тоа значи и мнозинството сте такви![]()
Абе комунар татковина нема.
Со кутек са зели на дедо ми земјата. А татковците на тиа дека са го тепале, потоа ни га вратиха. Не истата и по малко. Ега ги испие месечината сите комунари на светот.
Според законите,МВР има право да ги задржи до 10 дни и да ги провери,дали са закони и дали има во нив материали,които можат да бидат подсудими.
Има закони и е убаво да ги почитуват.МВР има това право да ги провери.
Јас сум млад и тази година ке гласам за прв пат и нема да е за тех 100%. Много пенсионери и сите отиват да гласат за "доброто старо време" :kesa:
И нас не владеат комунисти,нео комунисти :jaj:
![]()
Јас сум млад и тази година ке гласам за прв пат и нема да е за тех 100%. Много пенсионери и сите отиват да гласат за "доброто старо време" :kesa:
Ајде дружно,три-за позор-четири-сад!Абе комунар татковина нема.
Со кутек са зели на дедо ми земјата. А татковците на тиа дека са го тепале, потоа ни га вратиха. Не истата и по малко. Ега ги испие месечината сите комунари на светот.