Бугарските цариници блокираа 15 илјади дивидија сопственост на партијата на Македонци

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Бугар на солунски го попушивте ко парис хилтон у оне нигхт ин парис, ај не сери дури и германија се срами од вас да би ебам тоа племето.

пс: убаво го лижеш у аватар, познати сте по тоа.

Ти се моли да има френци, та да те закарат на одмор на остров Корфу:helou:
Си српче, нели :baeh:

дрн дрн дрн дрн дрн дрн

ништо не те разбирам бате.

Toa е иронијата!Политиката на Бугарија е спротивставена на Македонија и обратно,политиката на Македонија е спротивставена на бугарската политика.То е акција и реакција и е факт.

Но,ние бидејќи сме нискоразредни(зборувам за нас Македонците и за нив Бугарите) не го осознаваме тоа и се плукаме едни со други.

А,политиката одозгора (вклучително и шиптараана) се ситат на тоа.

Прост народ сме,тоа е.Валкани игри во минатото не имат разделено,ама овие бугарите со толку индоктринирани па ич не му иди паметот.

:nenene:
Со свеста дека ке си докарам бан, един 46 годишен човек од пиринско ке ти каже дека си гомнар. Абе марсолько, ако татко ти и маика ти не са те научили на човешки односи, нема кои да те нучи. Рак и глуп не се лекуват.

Се извинувам на другите форумджии дека дискутираме колегиално. На навреда се отговара со навреда.

Во петричко викаме. "За око - две, за заб - чене!".[/quote]
ej vidi sega se sluzis so moite pogovorki, nemoj taka nemora sve da se krade.

Си видел некои бугар да ве навредува овде. Да ви лепи епитети?
И вакви како мене дека са позитивни кум МК, дека во жилите им тече егеиска крв, дека мразат геиците и албанците ке ги отвретите. И то губрина како тебе. Ама ова наи се аресува на грците, албанците и србите. Ние с вас наместо да соработуваме, да се плукаме. Аи сиктир.

И вакви како мене дека са позитивни кум МК, дека во жилите им тече егеиска крв, дека мразат геиците и албанците ке ги отвретите. И то губрина како тебе. Ама ова наи се аресува на грците, албанците и србите. Ние с вас наместо да соработуваме, да се плукаме. Аи сиктир.

Абе не се вреѓај многу,ти си еден од ретките жители на Бугарија кои се вака настроени и кои не пропагираат,ама некаде 80% од другите на интернет се или платени да вршат пропаганда или си го имаат земено како света должност.
А тука генерализираме,ако ги мразиме многуте ги мразиме сите,покрај сувото гори и суровото.Ако успејме овај проблем да го надминиме,ќе постигниме многу.Ама ете,тешко,еве и мене ми е тешко.

Много от лугето во Бугариjа са позитивно настроени кон Македониja. Виждате дека во Music Idol македонците се са на прво место, а бугарите гласаме два пати повеке од вас. Оваа дека ние не ви сакаме не е вистина. За жал од ваша страна нештата не стоjaт така, мај.

abe koj te navredi ? jas sum ti kazav deka koristis moj pogovorki i toa poveke na majtap, ama ti ne si imal smisla za humor i mene mi vikas sikter, abe jas sum doma, ti si toj sto treba da si odis tamu nekade u pm.

Много от лугето во Бугариjа са позитивно настроени кон Македониja. Виждате дека во Music Idol македонците се са на прво место, а бугарите гласаме два пати повеке од вас. Оваа дека ние не ви сакаме не е вистина. За жал од ваша страна нештата не стоjaт така, мај.

За ова дека е вистина нема дилема,многу од македонците гледат на бугарите од високо,додека бугарите повеќе се настроени братски,ама тоа е поради тоа што не сметаат за ист народ браќа-бугари.А се разбира ние не сме најсреќни со тоа :back:

За еден народ и дума не е можно да става. Некога може и да сме били но сега не е така. Штом еден човек се чуствува македонец, бугари, грк, ср'бит и етц. .. то он си е македонец, бугарин, грк, србин - во тоа нема спор. Нито јац сум македонец, нито ти си бугарин, но место да се плуеме во форумите и нвонка, требва да се опознаеме подобро зашто jaсно си личи, дека не се познуваме достатачно.
Поздрав :)

abe koj te navredi ? jas sum ti kazav deka koristis moj pogovorki i toa poveke na majtap, ama ti ne si imal smisla za humor i mene mi vikas sikter, abe jas sum doma, ti si toj sto treba da si odis tamu nekade u pm.
Jа сум петричанец и се нервам кога бес причина ме навредуват. За поговорката може ного да спориме. Ама ние га прилагаме на дело.
За маитап - разбирам. И сакам повеке маитап да има овде одколко пцуене и калнене.
А дека да ода? Ке зема да доида во МК таа недела. Дали ке е Штип или Струмица. Ке ида на шопинг.
И добе дека не сите македонци са како некои овде. Моите другари и бизнес партнери македонци са добронамерни кум БГ. Заедно праиме пари. Заедно пееме бугарски и македонски песни, заедно пиеме ваша жолта ракија и наша мускатова. Така се гради комшулука. Не со пцуене деца. Да знаете од чичо ви.:toe:

Jа сум петричанец и се нервам кога бес причина ме навредуват. За поговорката може ного да спориме. Ама ние га прилагаме на дело.
За маитап - разбирам. И сакам повеке маитап да има овде одколко пцуене и калнене.
А дека да ода? Ке зема да доида во МК таа недела. Дали ке е Штип или Струмица. Ке ида на шопинг.
И добе дека не сите македонци са како некои овде. Моите другари и бизнес партнери македонци са добронамерни кум БГ. Заедно праиме пари. Заедно пееме бугарски и македонски песни, заедно пиеме ваша жолта ракија и наша мускатова. Така се гради комшулука. Не со пцуене деца. Да знаете од чичо ви.:toe:

Немои да одиш тамо - ке те фанат и ке те направат македонец, а ние ке изгубиме основен деец на пропагандното jaдро :baeh:

Немои да одиш тамо - ке те фанат и ке те направат македонец, а ние ке изгубиме основен деец на пропагандното jaдро :baeh:

Бае, аз сам през неделја там и в егејско. Дедо ми е от с. Бутково(Керкини). Знам как е и в трите дела.
И к*р за пропагандата. Нека лугето да се дружат и малко да сборат за политика и историа. Нито ас ке ги убеда дека са бугари, нито они мен дека сум македонец. Тогаш???? Тогаш да заебеме да се убедуваме и да соработуваме. Нели така.:smir:

Ова ретко ми се случува , да не можам да издржам да ги прочитам коментарите до крај. Ми се згади од гомата Волго-Татарски, Грчки и Србендите и нивните послушници во Македонија. Како само сите се сложни кога се работи против нешто Македонско тоа е чудо.

То след както ти за пореден п'т ште го удариш еј така `м'шки` и `братски` от зад г'рба му,нали пријателју?
Не се вьлнувај,ште го откарат френците.
И аз ште б'да с него :)
И след туј ште оставим след нас оште една сина гробница,
обаче победоносно ште се в'рнем и ште ви се напием от кр'вта ви,в името на братската обич.
Толкува ефектно и б'рзо,че даже козаците ште пејат за нас и в наша чест!
Историја.
:toe:
Б'ди ми `поздравен` и ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom