Бугарските цариници блокираа 15 илјади дивидија сопственост на партијата на Македонци

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Поминаа неколку дена како материјалите се заробени.
Си помислив, ајде се релаксираат односите помеѓу нас, ќе интервенира некој, ќе се пуштат.
Јок брате.
Бугарската политика испаѓа дволична.
Жално е што им служи на грчките интереси а можда непостоење на Македонски народ и малцинство е интерес и на Бугарија.
Настанот го потврдува истово.

Поминаа неколку дена како материјалите се заробени.
Си помислив, ајде се релаксираат односите помеѓу нас, ќе интервенира некој, ќе се пуштат.
Јок брате.
Бугарската политика испаѓа дволична.
Жално е што им служи на грчките интереси а можда непостоење на Македонски народ и малцинство е интерес и на Бугарија.
Настанот го потврдува истово.

и аз с'жлјавам,но изглежда че б'лгарската држава е курва :(

Јас сум млад и тази година ке гласам за прв пат и нема да е за тех 100%. Много пенсионери и сите отиват да гласат за "доброто старо време" :kesa:

Абе комунар татковина нема.
Со кутек са зели на дедо ми земјата. А татковците на тиа дека са го тепале, потоа ни га вратиха. Не истата и по малко. Ега ги испие месечината сите комунари на светот.

Со кутек са зели на дедо ми земјата. А татковците на тиа дека са го тепале, потоа ни га вратиха. Не истата и по малко. Ега ги испие месечината сите комунари на светот.

И на прадедоми,имаше земја ливади полиња ниви шуми,неизмерна земја,преголем простор,и до ден денес се бориме да ни вратат,едвај по нешто ни вратија

Маме комунистичко асдасдхиодраиохахопасд

Според законите,МВР има право да ги задржи до 10 дни и да ги провери,дали са закони и дали има во нив материали,които можат да бидат подсудими.
Има закони и е убаво да ги почитуват.МВР има това право да ги провери.

според законите твојот потпис е навредлив и дискриминаторски и треба да го смениш оти ОМО-илинден неке насила власт да земе БАРА ПРАВДА.

а ајде цедиња зеле алал да им е бе...нека го сопрат хероинот од турција бе.....туку мафијата е на власт бе сеа ми текна:toe:

Јас сум млад и тази година ке гласам за прв пат и нема да е за тех 100%. Много пенсионери и сите отиват да гласат за "доброто старо време" :kesa:

и кај нас е така...цццц..има ју носталгија или да ја наречам комунистичка носталгија...абе тоа е рајата не се замарала мозокот им бил перен оделе да работата а некој си го дрвел а некои прогресивци биле измачувани и убивани(голи оток на пример):toe:

И нас не владеат комунисти,нео комунисти :jaj:

:(

па народот ги бирела сигурно не јас ,..
тоа значи и мнозинството сте такви :toe:

Ајде дружно,три-за позор-четири-сад!
Поздрав застави!!! :salut:
Ебате беља...

па народот ги бирела сигурно не јас ,..
тоа значи и мнозинството сте такви :toe:

При нас народот не ги избира комунистите - кога народот не сака да гласа, тогава идват комунjарите, зашто пенсионерите и бомба да падне, пак за них ке гласат. Кога преди 10 години на власт беа демократите, се работеше много сериозно за подобреване на односите помегу Блгариja и Mакедониja, ама не като сега - видели се, стиснали си рацете и аjде, туку имаше некои почетоци като поднесуване на обшт венец на гробот на св. Кирил и т.н. Сега комунjарите си прават што си знаат и само мрасни игри са им у главата, и това не е от денес или от вчера, тие така делуват от как ги има.... Еве премиерот от 97 до 2001, во една лекциja наскоро каза дека един од големите пропуски на Блгариja во последно време е че не сме спомогнали за решаване на вашиот проблем со името.

Еве :

Проваленото начало на членството ни разби един след друг опорните пунктове на б'лгарската в'ншна политика. Но нај-лошото е, че отдалечи перспективата за евроатлантическа интеграција на Западните Балкани и страните от Черноморието. Ценността на страната ни избледнја; експертизата ј за трајно решаване на Балканските проблеми се загуби. Енергичните ни в миналото усилија за стабилизиране на Македонија и Косово изчезнаха. В'преки големија си регионален авторитет, Б'лгарија не помогна с ништо да се намери компромис за името на Македонија и за обштоприемливо решение на проблема за Косово. Б'лгарија не подпомогна Украјна и Грузија, когато бјаха обект на враждебни дејствија от страна на Русија. Страната ни изчезна нап'лно от в'ншнополитическата карта на НАТО и ЕС. Б'лгарската икономика ште посрештне кризата без европејска солидарна подкрепа и в обкр'жение от слаби с'седни пазари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom