M
Mario Gómez
Гостин
Убајни, ќе им дадат книшка од ВМРО и ете побогати сме за неколку "Македонци"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гастарбајтер во Шалке 04?
Се сомневаш дека можат да набијат.Ќе станат сите босањероси и турци Иљири за секунда.
Ако ме прашуваш мене искрено сакам сите да се вратат овде. И не паметувај наоколу пошто знаеме кој си и што си.![]()
Да ме сакаат по цена да приберам дивјаци во сопствената татковина?
Ај,кај тебе дома нека ти дојде дивјак од зад Карпатите и да ти побара засолниште.Ке го прибереш ли,кога си свесен дека ќе прави проблеми?
И Рајмз не ми зборувај за утопии,веќе сме уморени од компромиси.Сите ни бараат нешто што е кристално јасно дека не можеме да го дадеме.![]()
Епа тоа е проблемот бе синесе повикуваш на генетика за да ги докажеш твоите 15% античкомакедонски гени, а моите 30% илирски гени ги игнорираш и тврдиш дека сум од карпатите
Јебига, не дека не е така. Туку просто не ти одговара. Дека така губиш екслузивитет на тоа што досега си се навикнал. Да живееш во лој. Епа не е веќе така, за жал
![]()
уште еднаш ако ми се обратиш со сине ќе барам да бидеш баниран! Тоа е крајно навредливо за мене! РАЗБРА?!Знаш ти сине к*рацама ај...а кога ќе успееш да ги натераш луѓето да се откажат од живот, за да се вратат во политичко општество, јави ми се, ќе ти бакнам руке.
Епа тоа е проблемот бе синесе повикуваш на генетика за да ги докажеш твоите 15% античкомакедонски гени, а моите 30% илирски гени ги игнорираш и тврдиш дека сум од карпатите
Јебига, не дека не е така. Туку просто не ти одговара. Дека така губиш екслузивитет на тоа што досега си се навикнал. Да живееш во лој. Епа не е веќе така, за жал
![]()
уште еднаш ако ми се обратиш со сине ќе барам да бидеш баниран! Тоа е крајно навредливо за мене! РАЗБРА?!
Побарај некој од моите постови со што јас лично ти се обраќам и не збори на памет. А ова за сине да ти е последен пат!Сине од каде па навреда? Ти ме условуваш со животно, коњ, шипо мипо, неандерталец, измислуваш историја која што не ми припаѓа, правиш сапуни од мене и што не друго...а те навредува зборот сине...бреј.
edna pesimisticka pretpostavka
tie agvanistanci se talibanci
i ovde ke vovedat talibanski islam.
Не треба да го дозволиме тоа.Доста не еб*ваат во здрав мозок,ако ова се случи излегуваме на протест со изговорот дека сме малтретирани во собствената држава.