Вештачки трепки

• Креатор на темата Креатор на темата plaslivka
  • Време на започнување Време на започнување
И јас имам слушано само лоши коментари за ова трепкиве ... но тоа не ја спречи
мајка ми да си стави(откачена е жената не и замеравајте :P ) ...
после еден или два дена трепките сами почнаа да и паѓаат и од коа ги извади и
нејзините почнаа да и паѓаат .. така жената си остана без трепки :nesvest: и од тогаш не ни помислува да проба пак .. =)

супер се само јас ставам на шминкер вештачки трепки дома никако имам пробано и дома па очите со лепак цели ми беа а и секако лице не смееш да се миеш ќе се одлепат па тоа е малце грдо

jas staviv nadgradba, ama posle 2 nedeli pocnaa da mi smetaat mnogu....
da ne kazuvam kolku bese bolno vadenjeto (iako na kozmeticar vikaat deka so sredstvo gi vadele)
moj sovet: vestacki trepki od art deco, ako vi e vekje za nekoja prigoda

Другарка ми имаше ставено надградба и убаво и стоеја ама краткотрајно. Само како што разбрав ако имаш надградба не треба да се употребува маскара, што значи трепките се долги ама неисткнати и без волумен, али у секој случај зошто да не се проба и тоа?! :pipi:

Другарка ми имаше ставено надградба и убаво и стоеја ама краткотрајно. Само како што разбрав ако имаш надградба не треба да се употребува маскара, што значи трепките се долги ама неисткнати и без волумен, али у секој случај зошто да не се проба и тоа?! :pipi:

Зашто шансите да имаш инфекција се огромни едно е коса и нокти вештачки а едно е да ти брцкаат и да ти лепат околу окото, зашто е болно вадењето како што ти кажаа, зашто како што кажа нема волумен без маската се, зашто траат кратко, зашто може да ти паднат твоите трепки и уште еднаш ќе повторам око си е око не се ставаат секакви нови глупости околу очите.

Би ставила само еден ден кога свадба ќе правам можеби :pos:

A da si kupite ubava maskara? Poevtino e, posiurno e, a po toa shto go vidov na slikite - nema znachajna razlika vo efektite...

Никогаш не сум ставила а и нема да ставам, си ги имам моите. Природно си е природно. :pipi: :smir:

Имав за матурата, и стварно убаво изгледаше. Око шмекерско, што ви рекол нашиот шмекер форумски :pos:
Али по два дена почнаа да си паѓаат. : /

Трепки вештачки - не.
Впрочем истото го мислам и за нокти,леќи и се што е вештачко.
На другите донекаде и ја гледам поентата,но трепкиве...имам видено и не стоеа воопшто добро,барем на тој примерок јас што го видов.

Treba da se vnimava kaj se stavaat imav ednas staveno i mnogu ubavo izgledaa,gi stavav vo francuskiot institut ,samo koga se tusiras treba da se pazi da ne se namokrat posto uzasno pece:nesvest: i me nervira koga ke pocnat da pagjaat samo na edno oko a na drugoto stojat pa togas so sila treba da kornes i na drugoto za isti pogled da imas neli? hahahah:pipi:

Имав стаено едно време и многу се убави:pipi: (и пак ке си ставам :pipi:). Мачното е тоа што треба многу да ги пазиш, да не ги мокриш, да пазиш да не ти влезе нешто во око зашто ако почнеш да чешаш очи отидоа :)
Траат негде до две недели (добро и толку ако потраат лол) после почнува едно по едно снопче да паѓа и ич не убаво изгледа.. Тогаш једина опција е козметичар да се посети да ги извади, за да не се остане без трепки на крај нели :vozbud:

Имав ставено пред година и нешто прекрасни се!
Нема потреба да се става маскара зашто се долги и темни.
Даваат прекрасен изглед на окото :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom