Плоштад Фотографика на Плоштад Македонија 13/14.Јуни

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
и ние неможевме да тркнеме до СК, многу работи излегоа викендов. Ај здравје догодина ќе дојдеме па може и некоја софра да падне.

Кога отидов на плоштад веќе почна да се стемнува, па на брзина прелетав низ сликите.
Си ги најдов моите и се израдував. :pos:
Имаше многу добри слики што ме воодушевија, а некои беа катастрофа. Океј, за кого-како, прашање на вкус е.
Очекував повеќе слики да има енивеј.:)

Неможев јас оваа година да дојдам , нешто на факс зафатен бев колоквиуми ова она. Дај пратете некое сличе ако имате како излегдаше настанот.

Неможев јас оваа година да дојдам , нешто на факс зафатен бев колоквиуми ова она. Дај пратете некое сличе ако имате како излегдаше настанот.

Ги видов твоите, добро испаднаа :)
Си ги видов и моите и се израдував кога двајца дебели чичковци со 450D коментираа на некој стран јазик околу оваа фотографија
Me__myself__I__and_someone_jus_by_gocesup.jpg

Имаше добри фотографии, видов нешто од Англија, Хрватска, Босна (искрено најтапа фотки) и многу наши, среќа немаше од Владо Георгиев цела жица туку само 6 фотки.
Убоо беше, малце прежешко али ги пролистав сите фотки:)

Гуд ворк Фотографика...

Кога спомна цела жица... јас би сакал да ги дружам сите 8 модели што ги сликал Јануш :sekss:
Туку... отиде некој со фото апарат таму, па да долови жица-две??? Мене не ми текна барем со мобилен да чкрапнам нешто, а таман бев во Golden hour на плоштад.

:je: си ги видив фотките на плоштат :je:
Инаку само јас имам спортска фотка, хахаха

Бев и од сите наброени форумџии само твоите слики ги видов :)

Инаку... вчера во најжешкото бев и не можев се да видам пошо беше мноооогу жешко, ама од тоа што видов... имаше навистина добри фотографии... солидно...

И еве нешо ја шо фотнав... едно циганче, неколку уствари крадеа штипки :pos:

86480.jpg

86481.jpg

86483.jpg

86482.jpg

Ми свршаваше батеријата, така да не можев да сликам нешо од сликите :kesa:

Od site tie fotki mozev da gi prepoznavam samo slikite na fLix i toa samo po imeto ne po neso dR..
imase soLidni fotki nekoi interesni nekoi .....
anyway GoodWork Fotografika

Јас бев на изложбата овој пат, интересно изгледаше целата таа 'инсталација на фотографии' што може да се нарече, хехе, имаше слики што очекував да ги видам од нашинциве од deviantart и тука а ги немаше, но сепак имаше доста добри ствари, не ми беше ОК тоа што учествуваа странци но барем со тоа имаше повеќе фотографии. а имаше и една доста добра комшифка од Струга со квалитетни ствари, ако некој можеби и го видел името или профил на нет ако има би било убаво да ми пише :) .

Се на се супер. едно време фати виулица па неколку слики се кренаа во воздух и никогаш не се вратија.

Јас бев на изложбата овој пат, интересно изгледаше целата таа 'инсталација на фотографии' што може да се нарече, хехе, имаше слики што очекував да ги видам од нашинциве од deviantart и тука а ги немаше, но сепак имаше доста добри ствари, не ми беше ОК тоа што учествуваа странци но барем со тоа имаше повеќе фотографии. а имаше и една доста добра комшифка од Струга со квалитетни ствари, ако некој можеби и го видел името или профил на нет ако има би било убаво да ми пише :) .

Се на се супер. едно време фати виулица па неколку слики се кренаа во воздух и никогаш не се вратија.

Сигурно се работи за Славица.... постираше слики на трекленс едно време.... исто ја видов на натпревар на Рефото весникот.

se razocarav pola sliki bea od proslata godina. nemase nesto posebno i najvise se iznervirav sto 3 od moite sliki bea "ukradeni" nekoj si gi zemal i toa uste prviot den, znaci organizacija na mnogu nisko nivo. ama toa e sto e, pamet za drug pat

Пиши „одвеано со виорот“ :)
Јас пред да одам на жица, едно детенце ми кажа за ветрот, и бев испаничен дека ниту една од фотките не останала на жица. За среќа не ми се случи она што и тебе.

ah druze da bese vetrot dobro ke bese odletano tuku simptomaticno e sto mojata ja nema a taa od drugata strana so sedele svrteni neli so grb edna na edna strana druga na druga drugata ja ima aj kazi mi kako taa ne letnala?

ah druze da bese vetrot dobro ke bese odletano tuku simptomaticno e sto mojata ja nema a taa od drugata strana so sedele svrteni neli so grb edna na edna strana druga na druga drugata ja ima aj kazi mi kako taa ne letnala?

Добро шо напраи сеа ти, милиони ко да вреди фотката. Мене лани пред очи циганче ми ја зема фотката и џабе и аплаузи и шутирање на сред плоштад. Ја извитка, јак штик. Ем ќор динар не си дал, ем фотката не е твоја повеќе туку на ФК Фотографика. Ја снемало ја снемало, боже мој. Биди среќен, на некој многу му се свиѓала па си ја земал да си ја чува дома

Мене вчера ми ја снема едната слика. Ај што ја снемало, нек си ја носат дома, ама баш и не ми беше сеедно кога видов моја фотка со туѓ потпис.:toe:

ne e rabotata dali vredi milion ili eden denar. i taka ja ke ja poklonev nekoj da ja pobarase.zboruvam od aspekt prakjam fotografija na izlozba i organizatorot se odnesuva neodgovorno i toa e toa nema so da diskutiram ja si gi cenam moite dela

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom