Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможев јас оваа година да дојдам , нешто на факс зафатен бев колоквиуми ова она. Дај пратете некое сличе ако имате како излегдаше настанот.
:je: си ги видив фотките на плоштат :je:
Инаку само јас имам спортска фотка, хахаха
Јас бев на изложбата овој пат, интересно изгледаше целата таа 'инсталација на фотографии' што може да се нарече, хехе, имаше слики што очекував да ги видам од нашинциве од deviantart и тука а ги немаше, но сепак имаше доста добри ствари, не ми беше ОК тоа што учествуваа странци но барем со тоа имаше повеќе фотографии. а имаше и една доста добра комшифка од Струга со квалитетни ствари, ако некој можеби и го видел името или профил на нет ако има би било убаво да ми пише.
Се на се супер. едно време фати виулица па неколку слики се кренаа во воздух и никогаш не се вратија.
ah druze da bese vetrot dobro ke bese odletano tuku simptomaticno e sto mojata ja nema a taa od drugata strana so sedele svrteni neli so grb edna na edna strana druga na druga drugata ja ima aj kazi mi kako taa ne letnala?