Зошто секогаш...

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Убајте моми идат со умни и интелигентни момчаци. Се друго е крш.

MarthaGraham напиша:
Верувај тоа што го кажав од искуство го зборам :wink:
Еве ја сум убава, фина, добра и све тоа, и се дешавало неколку пати фини на изглед (ама плитки) типци да се понашаат онака лабаво и после кратко време да се расипе работата, шо уствари никад не ни може да тргне сериозно со некој таков. Е тоа баш се уклапа со твојот муабет за 2-3 месечни врски, онака лабави, ама овде збориме за сериозни врски, пошо темава е зошто убавите девојки завршуваат со ружни дечки (на крајот :icon_lol:). Од тој аспект, коа станува збор за задржување за подолго некоја девојка што вреди многу од убавите момци не знаат да проценат као шо треба. После на многу им е криво ама касно е, многу од нив исто завршуваат со ружни женски. Ама на крајот, не е све во убавината нормално.
Не го сваќај ова лично, не те познавам, ова го зборам онака општо. Нормално, као што кажав има исклучоци од тоа правило - и тоа го знам исто од искуство :)

Nenego svakam ova nisto licno, nakraj kraeva sekoj ima pravo na svoe mislenje!
Megutoa tuka ima sprotistavenost na maska i zenska gledna tocna na problemot :) Taka da kolku i da sporime id a se ubedueme paknema da go najdeme odgovorot na ova, a ustvari i nema odgovor :) Samo ke kazam deka e sve individualno i nosto poise :kajg:
Zatoa tuka ke prekinam so mislenjata konkretno naova ;)

The_Grim напиша:
Zosto sekogas zenite (ne site), posebno nekoi so ubavo telce, golo mese, simpaticni, zgodni sekogas se nafakjaat so mazi koi u sporedba so niv pretstavuvaat Kvazimodo.....

Nemozam da svatam.....sakam da slusnam nekoe mislenje:blabla:
Затоа што во очите на тие убави жени тие грди мажи се најубавото нешто на светот. Затоа што ги освоиле на начин на кои само тие знаат .. а овие другите сакаат. Отсекогаш (скоро сите) убави девојки и дечки оделе со дупло погрди од нив. Тие убавите најчесто се нарцисоидни, за разлика од другите кои да не речам немаат ни самодоверба. Убавиот човек знае дека може да го има она што го сака .. често пати и самиот не знае што сака, па постојано трага по нешто ново и поубаво од претходно иако за некои е грдо. А останатите знаат дека не можат тоа најубавото да го имаат така лесно, а кога го имаат го сакаат и го ценат само да не го изгубат. Ама се е прашање на вкус.. за некои нешто е убаво за некои не е...

Офчар напиша:
Уше мал кур да кажеше и ќе се препознаев.

Не може сите да бидеме згодни. Ејсид е исклучок, ОК ;)))))

Aj be peer ti "tegli" imas??? :kez::kez:

The_Grim напиша:
Heheh...mozno e...ama devojcinja od 15-16 godini sigurno ne gi inetersiraat parite za da bidat so takvi tipovi neli??

е баш на тие девојчиња најбитна работа им е типот да има пари да ги шета, да ги вози у најлуда кола и имат најлуд провод...да имаат најдобра гардероба...и.т.д.

E pa bas gi zalam tie devojcinja.....ama ubav zivot bi imale....edno cudo...

Idat so takvi samo za korist.Da im zemat so pojke pari da gi castat da gi voxat so kola itn.

abe ne e sekoash sve u parite...spored mene ima 4 pricini
1. parite i statusot
2. zenite posebno pomladite devojcinja 13-18 god mnogu golem procent od niv se potcenuvaat i nikoash ne si ja znaat vistinskata ubavina. sekako deka ima shmizli koi shto mislat deka se najjaki picki, no tie se mal procent. mnogu devojcinja ne ni znaat kolku se ubavi taka da pagjaat na nisko koga ide do mashki zatoa shto mislat deka poaren nemozat da fatat.
3. vkus - tebe mozda ti lice na kvazimodo ali nejze i e 'prince charming' ;) jas imam edna drugarka shto e neverovatno ubava moze sekoe masko vo gradot da go ima. ali ona si ode po tipovi shto se neverovatno odvratni ali vo nejzinite oci oni se miss na mk. takov i e vkusot i takvi si saka, mada i da licat na fredi kruger
4. ste ja slusnale nekoash izrelata "i don't want a guy thats prettier than me" ? ili na nashki "ne sakam da e poubav od mene"...ubavite maski, onie lepotanite se najcesto samozaljubeni i povekje vreme pominuvaat pred ogledaloto od zenskite. garant davam deka 99.9% od zenite mrazat takvi, taka da bolje da idat so nekoj ruzen shto ke im svrtuva vnimanie niv, otkolku so nekoj lepotan shto ke go kradi vnimanieto.

i to...:P

koga i da ispadnam,se setat parovi ama nekako koa gi gleam ili ona e ubava a tia do nea leleeeee ili obratno retko taka nekoj ubav par da mi fleze u oko inaku se eee veter i magla.

The_Grim напиша:
Zosto sekogas zenite (ne site), posebno nekoi so ubavo telce, golo mese, simpaticni, zgodni sekogas se nafakjaat so mazi koi u sporedba so niv pretstavuvaat Kvazimodo.....

Nemozam da svatam.....sakam da slusnam nekoe mislenje:blabla:

Sekogas? Namali malce so toa sekogas. So ti nikogas ne si imal devojce so "ubavo telce, golo mese, simpaticna, zgodna" ? ili i ti si vo kategorija Kvazimodo????Ne?So?:kez::je:

BeBe11 напиша:
abe ne e sekoash sve u parite...spored mene ima 4 pricini
1. parite i statusot
2. zenite posebno pomladite devojcinja 13-18 god mnogu golem procent od niv se potcenuvaat i nikoash ne si ja znaat vistinskata ubavina. sekako deka ima shmizli koi shto mislat deka se najjaki picki, no tie se mal procent. mnogu devojcinja ne ni znaat kolku se ubavi taka da pagjaat na nisko koga ide do mashki zatoa shto mislat deka poaren nemozat da fatat.
3. vkus - tebe mozda ti lice na kvazimodo ali nejze i e 'prince charming' ;) jas imam edna drugarka shto e neverovatno ubava moze sekoe masko vo gradot da go ima. ali ona si ode po tipovi shto se neverovatno odvratni ali vo nejzinite oci oni se miss na mk. takov i e vkusot i takvi si saka, mada i da licat na fredi kruger
4. ste ja slusnale nekoash izrelata "i don't want a guy thats prettier than me" ? ili na nashki "ne sakam da e poubav od mene"...ubavite maski, onie lepotanite se najcesto samozaljubeni i povekje vreme pominuvaat pred ogledaloto od zenskite. garant davam deka 99.9% od zenite mrazat takvi, taka da bolje da idat so nekoj ruzen shto ke im svrtuva vnimanie niv, otkolku so nekoj lepotan shto ke go kradi vnimanieto.

i to...:P

Neam so da kazam drugo koleskava se opfati. Mnogu te postuvam za postov!

Pa dobro mozebi bas toj KVAZIMODO znae da se odnesuva dobro so nea, prijaten i e.....znam ubavi tipcinja sto ne znaat da i prijdat na devojka, ne znaat muabet da napraat, se odnesuvaat selski........, a od druga strana ima takvi koi ke te sarmiraat so NESTO, ke znaat da ti prijdat NEKAKO i na toj nacin ke te osvojat! Ovie posebno gi postuvam...OD LICNO ISKUSTVO...

Epa vidi ubavite tipci obicno mnogu se umisleni deka se nesto posebno,pa tipkite ke se osekaat isfrustrirano pokraj niv kolku i da se zgodni(kako kazuvam kako jas da sum sreden rod)Niedna devojka nesaka tip so se zanesuva deka e lepotan,pa sakam da se nasmeam na nesto be luge alooo,a moze i da ne e ubav da te nasmee da se osekas kako najposebnata tipka na svetot,a ne da go imam kako trofejce do mene i da si go setam.Ama da si bidam iskrena si postuvam muska ubavina,ama kolku i da postuvam koga e narcis me nervira i me trga od sebe,taka da zlatna sredina simpaticen ama pameten i interesen.Sega za sega ja imam najdobrata kompinacija sladok,ma prekrasen i interesen i pameten(ne deka se falam zaljubena sum,koga ke se odljubam ili mi skrsat srce sama ke se demantiram:))

mene izgledot ne mi e vazen,povazen mi e karakterot bla bla bla a koga ke im mestis decko i ke im reces mn. e fino detevo a oni begaj be vidi go kakov e kvazi!dobri devojki so kvazimodovci idat ako kvazimodo ima kes, ali vo mn.slucai ubava devojka ide vo kombinacija so ubav decko

Najverovatno zatoa sto zenite ako go isklucime apetita za parite se mozebi malku ponapred od nas pa gledaat povejke na karakterot....i odnostot na deckoto kon nea....a mozebi e za toa sto znaat deka grdite mazi pomalku e verojatno da gi izneverat,a dodeka ako devojkata go izneveri nego sigurno bi i oprostil bidejki odi so najubavata devojka vo gradot.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom