Си биле...

• Креатор на темата Креатор на темата Big Bull
  • Време на започнување Време на започнување
Си биле Англичанец, Германец и Македонец. Се натпреварувале кој повеќе ќе издржи во соба со муви. Влегол Англичанецот за 30 секунди излегол. Влегол германецот и за 1 минута излегол. Влегол Македонецот и поминало еден час,а тој уште не излегол. Влегле внатре и го прашале што сторил? А овој му одговорил па отепав една мува и сите заминаа кај незе на погреб.

Си биле Американец, Италијанец и Македонец и Се натпреварувале чија е жена подобра.

Американецот рекол:

-Мојата е вистинска лавица!

-Мојата е вистинска тигрица рекол Италијанецот!

На тоа македонецот рекол:

-И мојата не личи на човек…:toe:

Си биле Французин, Италијанец и Македонец и зборувале за швалерки.
Французот: Што може да ти пружи швалерката тоа жената никогаш не ќе може.
Италијанецот: Секоја чест на швалерката ама жена си е жена.
Македонецот: А бе секоја чест и на жената и на швалерката, ама јас си ја сакам мама!

Си бил еден полицаец и му било роденден.
Неговата жена му подарила дигитронски саат и тој се израдувал.
Другиот ден излегол надвор до продавницата и едно дете го прашува.
Колку е саатот?
Тој му одговара: Дваесет делено со осум.

si bile makedonec albanec i amerikanec i gospod gi nagradil kako najdobri luge na svetot im rekol so sakaat eden bazen poln so toa da im dade.Prven dosol Makedonecot vika zlato i ripa u bazen so zlato,posle doaga Albanecot i vika srebro,ripa vo bazen so srebro,i sea ide Amerikanecov nakaj bazen i se lizga od luspa od banana i vika "Ooo shit" i paga vo bazen so gomna :pos2::kesa:

Си биле Англичанец, Французин и Македонец полагале тестови за да работат ЦИА. Положиле све, пукање со огнено оружје, преживување во дивина без храна и вода, шпионажа, све и свашта. Останал само последниот тест кој бил…......
мала собичка, 2 на 2. На сред маса со два стола. На масата имало револвер, а на едниот стол седела ненoрмално јака цура.
Тестот бил да ја убијеш ладнокрвно.
Англичанецот уште кога чул дека требада убие човек, се усрал и побегнал.
Французинот малку накурчен, се убацил, го грабнал пиштолот и го вперил у фаца…......... ама неможел. Немал срце. Превише била убава.
Влага Македончето, се слуша истрел у собата и после тоа едно 10 минути трескање, лупање, врискање, урлање у собата.
Искача Македончето целото у крв и им вика на претпоставените таму:
МАМУ ВИ ЕБЕМ, ГЛУПИ ЛИ СТЕ ВИЕ?! СТЕ МИ ДАЛЕ ЌОРЦИ, МОРАВ СО СТОЛОТ ДА ЈА СРЕДАМ!!!

Двајца црнци на мост
мочаат двајца црнци од најцисокиот мост во Америка.
едниот: Леле ама е студена водата долу
Вториот:Остај што е студена има и стакла долу :smir:

Сме биле ја и другар ми Никола и си купивме ласер и ги нервиравме комшииитеееееее :pipi: p.s. у очите му светеме

Си биле биле биле биле и биле, ујделе кај Биле и колку биле?:pos2:

Си биле Двајца ловци се нашле во шума во Њу Џерси. Едниот од нив паднал во несвест. Се чини дека престанал да дише. Овој другиот викнал брза помош и кажал: Мојот пријател е мртов! Што да правам? Операторот му одговорил: Ќе ви помогнеме, само вие смирете се. Прво, морате да бидете сигурен дека тој е мртов. После тоа настапила тишина, и тогаш се слушнал пукот. Ловецот повторно се јавил на телефонот и кажал: Во ред е, што понатаму?

Си биле тројца вампири и седеле во кафич. Доаѓаат да ги послужат и двајца нарачуваат крв а третиор само топла вода... и овие другиве двајца го гледаат и го прашуваат зашто топла вода? ... третиов вади улошка - денес ќе пиам чај :pos2:

Си биле двајца без тројца, дошол уште еден и.....и немало никој.:)

Си биле американец, албанец и Македонец. Се качиле на Ајфеловата кула и фрлале часовници. Американецот го фрла оди доле го гледа искршен. Албанецот го фрла и неговиот искршен. На крај доаѓа Македонецот. го фрла, се симнува доле, го фаќа саатот и вели:
- Мојот часовник е 1 саат поназат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom