Што ве насмеа денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
дава на сдсм портпаролот интервју за бране,а позади шо ги остава тие кондурите еден ЦИГО ги мавна за 2 минути.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Кондурите и патиките пред СДСМ:pos2:

киксот на една другарка...:pos2::pos2:

Наставничката го прашува малиот Трпе:
-Што треба да се јаде пред спиење?
-Бибер.
-Како бибер?
-Па мојот татко на мајками секоја вечер и вика:Срце дај да ти го забиберам за подобро да спиеш.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Сценаристите на Лас Вегас.

Оди свиња во кафана и изнервирано вика:
- Кој нарача свински потколеници?
pig.bmp

Преубаво утринско кафе со моите најдраги особи...али кај ми е сонцето беше крај....
Разговори и смешки за нашата конфузност...Ги сакам превише.Фала што ми го разубавивте денов...

Ооо,машките од одд.Седев и од прозорот почнаа да летаат во училна сунѓери,лименки..и потоа кон прозорот почнаа да летаат сунѓери,лименки..како оние зрацине во физика кај леќа-тргнува од една точка..се движи..и повторно се враќа во ист правец до каде што трнал..
и татко ми..за пијаниот Раде што му се качил во такси..
и стариот албанец што пеел Македонски патриотски песни..
и фаците кога си отидов дома после 5ти час..

се смеев денес бе :icon_razz

Сестрите од државна:pos2::pos2::pos2::pos:

Вчера случајно ја видов оваа тема и уште ми трае смеењето, се враќам од нашколо и сама се смеев на улица кога ми текна на темава, а особено на овој пост.
:pos:

Едно детуле од мое школо,кога ќе ми текне:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Денес е убав ден,се смеам,значи срекна сум,а тоа е добро.мнооогу добро...

Наставничката по македонски и еден другар.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Шетајчи по улица со другарите еден човек околу 40-45 години не допира и го прашуе другар ми ,,Да стаем твоја слика на фејс бук ќе можа свите да те гледаа,, (а ни ништо пре тоа од типот ,,извините,, ,,може да ве прашај нешто,, дуру немаше ни ,,еј,, само таке дирекно . Другарми го загледа се чуди а ја позади него се кинем од смеење и друга ми му вика ,,не знам,, а тој чуекот ,,абе не мора твоја било која слике,, и другар ми пак малце изнервирано ,,не знам бе,, и замина.

Ама невиден е чуеков. Дирекно доаѓа и поставуе прашање ,,Да стаем твоја слика на фејс бук ќе можа свите да те гледаа,, :pos2:

Сонцето... Дечко ми ми се јави и го изимитира најпрофесионално гравот...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom