- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Која црна студентска унија бе ........
С од студентска унија немаме ....
С од студентска унија немаме ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фак. Лани се маскирав како нинџа и се сликав. Јапонска терористичка организација изгледа ке ме осудат.
Аман до толку ли немаат вести за кажување? Јес да не ги бива некои од Студентски Сојуз али волку млитава приказна да се стави како бомбастична е веќе претерано. "Вест"-информација али сеа на телевизија.
Особено ако во позадина на сликите со генералниот секретар на МСУ, стои партиско знаме на ДПМНЕ.
![]()
1.Што толку јака функција имаат тие типчиња..???...студентска унија....да не ги изрекламираше А1 никој немаше да знае за нивното постоење.Јас знам дека е можеби дечја игра.. меѓутоа работата е доста сериозна, и неможе да се мижи и бута главата во песок..
- Тие типчиња носат јавни функции, и преставуваат поголем дел од денешната студентска младина, и целиот муабет е околу нивната одговорност како таква. Секоја функција си носи одговорност..
- Тие Типчиња користат ПАРТИСКО ЗНАМЕ.. со тоа и прават штета најповеќе на сопствената партија
- Таа партија не се огради од тие Типчиња, кои користат партиско знаме
- Ако правиш терористичка организација, треба да си ЛУД или Ненормален да употребуваш партиски или било какви јавни обележја.. тоа се прави дискретно и тајно..
- Најмалце сега ни требаат испади од оваков калибар, ни на партијата, ни по весниците, ни во јавноста - како домашната, така и надворешната..
Има проблем и треба да се реши.. А приказните за пластични пиштоли, и маскембали е уште еден показател за кукавичлукот на актерите на оваа шарада..
Немаат храброст ниту да го признаат својот чин.. тоа се типоси без ЧЕСТ...
мени ми се полни срце.....![]()
Е па како што викаат овие од А1, тогаш дајте сите членови на форумот да се облечеме како дечкиве на сликите, со чорап на главата, пластичен пиштол во рака и во позадина сонцето од Кутлеш, да се сликаме и да ги собереме сликиве на форумов. А потоа истите да ги собереме во еден албум кој ќе се вика "Кајгана терористи" или "Терористичка организација - Кајгана МК" и да им ги пратиме на овие од А1.![]()
![]()