Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата Boban_077
  • Време на започнување Време на започнување
Ова не е коњицата на великој вођи Бранислав Црвенковић?

Najnova vest,Borkica mu pobegna na Gruevski,prichina go fatile so Bocevski so spushteni gakji.Koga vi vikaa deka imame tipichna raspaljotka za premier vie ne veruvavte,epa aj chestito,kakva partija takov lider.
SHTO OPET SI JA ZGRESHIL TARAPIJATA.:tapp:
ODI COVECE LECI SE MEDICINATA PRAVI CUDA.:toe:

sdsm-logo.jpg

Тупаницава незнам за кого е насочена :duel:

да не е некоја патентирана четничка а? :pos2::pos2:

Со враќањето на Бане добиваат сите ( осим вмро ). Опозицијата ќе зајакне, притисокот врз власта ќе биде се поголем а со тоа и контролата. Негативно е тоа што сега одредени медиуми ќе не подујат со анти бранко кампања која Бане ќе ја претвори во своја корист. Интелектуалниот склоп му е далеку над максимумот во Македонија.

Со враќањето на Бане добиваат сите ( осим вмро ). Опозицијата ќе зајакне, притисокот врз власта ќе биде се поголем а со тоа и контролата. Негативно е тоа што сега одредени медиуми ќе не подујат со анти бранко кампања која Бане ќе ја претвори во своја корист. Интелектуалниот склоп му е далеку над максимумот во Македонија.

Да не си ти Баба Ванѓа што ја предвидуваш иднината. :nesvest:

Не бре не е патентирана во оригиналот е вака:

ЕДЕН ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА НИКАДЕ!!!!!!!!!!!:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:

Decko ,jas gi cenam tvoite dobri nameri za prevod na tekstot ,ama vo zabuna li ,sto li,go smeni so sloganot na Ivanov.. Negoviot bese za nikade,toj e za nikade..
A srpskite pesni ke si gi preveduvaat srbite...
Na primer Milojko :)

"Негативно" е тоа што сега одредени медиуми ќе не подујат со анти бранко кампања која Бане ќе ја претвори во своја корист.

Ova ti e dobra konspiracija,samo kje te koregiram...najpozitivno e taka shto tipichno za dpBne sami kje si ja staat jamkata.

Sloganot na Ivanov Site za eden eden za site e prevzemen od edna cetnicka pesna JEDAN ZA SVE SVI ZA JEDNOGA

:tv:

Decko ,jas gi cenam tvoite dobri nameri za prevod na tekstot ,ama vo zabuna li ,sto li,go smeni so sloganot na Ivanov.. Negoviot bese za nikade,toj e za nikade..
A srpskite pesni ke si gi preveduvaat srbite...
Na primer Milojko :)[/quote

Се извинувам ако погрешив, но ме сум забуна па да се коргирам но пак да не ме сватат погрешно : Некој е за некаде но друг за никаде па кој каде ке се најде нека бира страна,НО ВМРО дефинитивно се за некаде (пустиња), преводот си е превод кој како ке свати и протолкува.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom