Кили во затвор!

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Од толку кретени и шалабајзери Кили го затвориле.

Каков тип е, ич ова не ми е чудно.

E арно де, го осудиле и ќе си одлежи.
Таков е редот!
Оној Дритон...застарена казна...од 2001. Тогаш се заменуваше со лежење во затвор ако не се плати.
Толку...

Ја би му простил ради ќерка му... :sekss:

Ај нека кажат ценетите новинари од Вечер каква е таа "казна затвор за дрога"?

За поседување дрога?
За препродавање дрога?
За посакување дрога?
За конзумирање (они ко што го нарекуваат - злоупотребување) дрога?
За гледање дрога на телевизија?

или пак е на издржување на тримесечна казна затвор за дрога. Затвор за дрога. :raz:Тоа е некој нов вид на затвор изгледа...
Ако добро го прочита целиот текст, наведени се причините за неговото приведување

Кирил Поп Христов е на одлежување казна затвор во трање од три месеци за сторено кривично дело "неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги и психотропни супстанци".

Ја би му простил ради ќерка му... :sekss:

Жена му е боље вака оф-топик. Старка е ама .........

D17AD4FD979A5847A835E09E84A6A062.jpg

Кили лично го имам видено во Охрид како пуши трева.
И кога има закон тој ќе важи и за претседателот и за обичниот граѓанин, ако е крив нема разлика и секој треба да си ја плати греската!!!

Ако добро го прочита целиот текст, наведени се причините за неговото приведување

Mu nasle doma nekoe steblo kanabis ....

I sto ????

Najglupoto nesto sto se slucuva vo Makedonija e istoto tretiranje na site drogi...

Zatoa sme raj za teskite drogi ...

Treba nekoj da se razmisli malku dali e isto marihuana i heroin...

Mu nasle doma nekoe steblo kanabis ....

I sto ????

Najglupoto nesto sto se slucuva vo Makedonija e istoto tretiranje na site drogi...

Zatoa sme raj za teskite drogi ...

Treba nekoj da se razmisli malku dali e isto marihuana i heroin...

нудел дрога на деца прва година средно
заслужено нека седи в затвор

Ajde za duvanje treva vo zatvor, a za milioni vila na vodno...

Секој кој ужива дрога неминовно ја преминува границата и од уживател станува продавач. Тоа му се случило и на идиотот за кој збориме. (а само пред една недела слушнавме за една прекрасна девојка која поради дрогата стана тешка дроља и пропалица и си го одзеде животот).

П.С. Кога викам „секој“ малку грешам затоа што ако си претседател на партија, па после премиер, па после претседател на државата, има шанси само да си уживател, зашто тие под тебе ќе бидат продавачи, и пренесувачи (на пример на бои со поликолор од Колумбија до Грција ама преку Македонија). :pos2:

Aбе по сите правила и прописи треба да бида таму кај што е ама дека ништо не се почитува у државата криминалци хоштаплери се на слобода така да пуштете човекот нека си праи кејфот.

Абе го земале малку лугето, да ја доигра улогата римејк ке правеле..Разбрав дека стопирал во вторник, дека заради тоа го земале :)
Се надевам чоек брзо ке излезе, а го земале вањада за да го притегнат малку, да не се експонира толку.. само да не ја преземе улогата од филмот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom