Хакнат сајтот на Музеј на Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата bezvezen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи како бил хакнат страната на претседателот имаш на следниот линк:
Код:
http://defaced.zone-h.net/defaced/2009/04/24/president.gov.mk/owned.html
Можеш и ти да видиш дека не се истите, ако ја споредиш сликата од оваа тема со линкот што ти го постирав.:smir:

Еј таму пишува RIP за едниот од "хакерите", што му станало? Да не се упукал со калашот???? :pos2::pos2::pos2:

Не се истите!

Имаш музеј на сред скопје, што бараш по косово.

хехехе, имаме ние музеи, повеке од тоа што вие цркви:toe:.

Што се однесува до темата мислам дека заслужува LOCK, затоа што не заслужува да дискутираме за работи што се направени од деца, кои само што научиле како да се користат експлоити.:toe:
тешко тебе со тој памет
Зашто lock дека се дозна дека на косово нема музеи? хаха
просто човек незнае дали да ве жали или да плаче

I DA SE ISTITE I DA NE SE ISTITE ISTI K*R TI E i tie i tie se od albania i od kosovo ali ova mislam deka lesno nema da pomine MKD Dark Security ili nekoj drugi hakeri ke se odmazdaat ali ne so sliki tuku so virusi ako im treba pomos ke im pomognam :salut:

Еј таму пишува RIP за едниот од "хакерите", што му станало? Да не се упукал со калашот???? :pos2::pos2::pos2:

Не знам со сигорност но мислам дека умрел, така сум слушнал.

тешко тебе со тој памет
Зашто lock дека се дозна дека на косово нема музеи? хаха
просто човек незнае дали да ве жали или да плаче

Што е смешно:toe:, јас ти викам на сред Скопје имаш албански МУЗЕЈ ти се смееш ко глуп, да го оставиме настрана Косово или Албанија каде врие од музеи:pos2:,:toe:.

Не знам со сигорност но мислам дека умрел, така сум слушнал.

Што е смешно:toe:, јас ти викам на сред Скопје имаш албански МУЗЕЈ ти се смееш ко глуп, да го оставиме настрана Косово или Албанија каде врие од музеи:pos2:,:toe:.
Гледам дека не ти е лесно. Смеењето беше сарказам, а муабетот беше за музеите во косово. И немој да мислиш дека си силен или фраер ако имало албански музеј во скопје. Како мултиетничка држава тоа треба да го почитувате вие, а не да се залажувате како со лажен пехар дека сте не победиле ако сте направиле нешто албанско во друга држава. Така да доска со лажни утехи и почнете веќе еднаш да го цените она што ви е дадено и бидете малце благодарни на тоа.

Гледам дека не ти е лесно. Смеењето беше сарказам, а муабетот беше за музеите во косово. И немој да мислиш дека си силен или фраер ако имало албански музеј во скопје. Како мултиетничка држава тоа треба да го почитувате вие, а не да се залажувате како со лажен пехар дека сте не победиле ако сте направиле нешто албанско во друга држава. Така да доска со лажни утехи и почнете веќе еднаш да го цените она што ви е дадено и бидете малце благодарни на тоа.
Vo koja druga drzava?
So mi e dadeno ( od kogo )?
Komu da mu bidam zablagodaren?

I, kako po gjavolite go svrtevte pak muabetot na istite sranja ?!!!!

Кој муабет, муабетот не беше за музеите во косово, туку за еден сајт хакнат од страна на дечишта. Силен и фраер сум но не затоа што има албански музеј во скопје.:duel:
Не морам јас да ценам, ништо, што ти мислиш дека некој ми дал, тоа што јас сум земал е тоа што на некој начин го заслужува секој граѓанин на ова држава, иако има уште работи што ги заслужувам и тие во чекор со времето сами ке си доаѓат.

пс. На кого мислиш да и бидам благодарен и зошто?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom