Хакнат сајтот на Музеј на Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата bezvezen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
141
Поени од реакции
0
Сајтот на МУЗЕЈ НА МАКЕДОНИЈА е хакнат! Зашто никој не реагира на ова?! И не само што ова е упад врз државна институција туку е директен упад врз Македонската Историја!!!

Ваљда е истата група што го опна сајтот на Бранко.

aaaaaaola.jpg

http://www.musmk.org.mk/

Сега ќе дојдат некои од форумов и ќе кажат дека тоа било само за да ни кажат дека лесно можат да ни ги хакнат сајтовите ама ај ќе им вратат нашиве се надеваме :helou:

United States of Albania :pos: :pos: :pos:
Дечишта... :tapp:

Сајтот на МУЗЕЈ НА МАКЕДОНИЈА е хакнат! Зашто никој не реагира на ова?! И не само што ова е упад врз државна институција туку е директен упад врз Македонската Историја!!!

Ваљда е истата група што го опна сајтот на Бранко.
Па дека се истите, ете се потпишале :)
А дека не е некоја философија да смениш предна страна на веб сајт, не е. Миљон пати досега се случувало, и ќе се случува во иднина. Дечишта менувале предни страни на сајтови на банки, па нема да менуваат на сајтови на институции во кои веб админот е државен службеник.

:pos: Блогот на Геровски хакнете го да ве видам. Овие ако апдејтирале уопште задњиве 3 години алал да им е...

ке вратат нашите,немајте гајле

КОСОВО НЕМА МУЗЕЈ ЗА ДА ИМ ВРАТИМЕ :vozbud: хахахахаха

КОСОВО НЕМА МУЗЕЈ ЗА ДА ИМ ВРАТИМЕ :vozbud: хахахахаха

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

За да има музеј треба историја да има што да се стави во неа. Таму се им е србско.

Сеа и нашите ќе им хакнат сајт на некоја утепана институција ќе им пишат “Солун е наш’’ и така до недоглед.

После јас сум бил ментиш компјутер сум користел за порки симињање :) , абе ради овие ваквиве хакери само ми мило што немам поима од компљутор :))

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

За да има музеј треба историја да има што да се стави во неа. Таму се им е србско.

А не мора ни да се има сопствена историја, доволно е да се краде од соседите и да се наметне како своја:toe:!

Pa neka vratat...i golema rabota napravile i ednite i drugite!!

А не мора ни да се има сопствена историја, доволно е да се краде од соседите и да се наметне како своја:toe:!

Па дали ние ја крадеме или они од нас е друго прашање. Само имам осеќај дека ви е криво за големината на Македонската култура па сега плачете. Ама не сум ви крив јас што вие ја немате.

Па дали ние ја крадеме или они од нас е друго прашање. Само имам осеќај дека ви е криво за големината на Македонската култура па сега плачете. Ама не сум ви крив јас што вие ја немате.

:pos2::pos2: aj nemoj sega:pos2: "G O L E M I N A" :pos2:

Vidi go kako nasednuva ehehe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom