Зоран Заев

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Заев ми беше симпатичен и смешен порано, посебно откако Бранко Црвенковски го наседна, но овде на клипов е лудорија.

Инаку , прв пат го гледам клипов, извинете ако за некои од вас е антика, не знам дали и на вас но мене ми беше ептен смешно: :helou:

.

Имаше тема за ова...

еве една песничка за него :pos2:
Геле К ...Струмички рап.... колку ли платил Заев за песнава ха? хаха
Се зезам нема везе.... фанови му се ваљда на Заев... така да ... Струмичани задоволни:helou:

Заев ми беше симпатичен и смешен порано, посебно откако Бранко Црвенковски го наседна, но овде на клипов е лудорија.

Инаку , прв пат го гледам клипов, извинете ако за некои од вас е антика, не знам дали и на вас но мене ми беше ептен смешно: :helou:

.
Не знам шо има тука смешно..
Пред се, Зоран е бизнисмен а не политичар. Но никогаш не направил некој гаф или глупост како премиерот со втевме и некои други политичари кои не знаат да состават реченица.

Па што кој мој тогаш бара во политика!?
А според тебе во политиката има место само за некој оратор кој ќе држи говор, ќе не воодушеви сите со тоа шо го кажа а на крај к.р шо ќе исполни нешто од тоа. Погледни ја само Струмица одкако е Заев градоначалник, види каква доверба има кај струмичани и ќе ти стани јасно што бара во политиката.

ЗАЕВ ЗАКОН...НАЈДОБРОТО ОД СТРУМИЦА

Првиот клип имаше тема и во Канта е, дека нема смисол. А Вториот ( песната) е рап песна , така да од рап што друго може да се очекува???

.

ако не знаеше тоа е струмички дијалект така да нема ништо смешно сите струмичани си зборуваме така :smir:

Јако го немав ова гледано......дијалектот е многу смешен..

сепак човекот си е струмичанец нема тука нишо лошо
а тоа рапот :vozbud: отров.....ти ли ме турна...или јас сам паднав!!!?:pos2:

.

ХАХАХАХАХАХАХА!
:pos2::pos2::pos2:
Кај го најде жити се!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom