Предлог од јужните цигани

• Креатор на темата Креатор на темата kojoti
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, ние сме Албанци дека така сме си се викале меѓусебе.
Вие се викате меѓусебе македонци, така според таа логика (ваша) предлогов ми изгледа како добар.

Според ваша логика де...

ОК, предпоставував дека на тоа мислиш...

Па фер е така, нели?

Ти си знаеш и знаеш дека повеќето на форумот не ве нарекуваме Албанци , па така твојата изјава за мене лично беше навредлива...

Да пробам да го уловам моментот...

Та нели вие се викате македонци меѓусебе? :):):):)

Интересно нели? :)
Da be i jas ednas pred 10-12 godini razgovarav so eden Albanec od Gostivar vo edna diskoteka i znaejki deka vie se vikate Albanci (ama neznaejki deka se lutite ako nekoj drug vi vikne) spomnav tamu nesto vie Albancite a razgovorot bese prijatelski onaka raspolozeni i koga naednas tipov se naluti im mi vika " a be cekaj zosto vregas, pa sto ke bide ako jas tebe te vikam kaurin"? Jas zbuneto go gledam i se cudam sto e problemot, i da ne odam do beskraj posle se razbravme i prodolzivme da pijame, ama muabetot mi bese ne se pravi mnogu glup i interesen, osven ako si navistina glup togas e droga rabota, ke ti oprostime.

Da be i jas ednas pred 10-12 godini razgovarav so eden Albanec od Gostivar vo edna diskoteka i znaejki deka vie se vikate Albanci (ama neznaejki deka se lutite ako nekoj drug vi vikne) spomnav tamu nesto vie Albancite a razgovorot bese prijatelski onaka raspolozeni i koga naednas tipov se naluti im mi vika " a be cekaj zosto vregas, pa sto ke bide ako jas tebe te vikam kaurin"? Jas zbuneto go gledam i se cudam sto e problemot, i da ne odam do beskraj posle se razbravme i prodolzivme da pijame, ama muabetot mi bese ne se pravi mnogu glup i interesen, osven ako si navistina glup togas e droga rabota, ke ti oprostime.

Добро бе пиле. Македонци се викате меѓусебе? Да. Што толку па ти се попали? :) Не реков јас ништо лошо. Те нареков така како што се нарекуваш сам. Македонец. Скокаш ко прле...ете го Култизин убаво разбра, се разбравме ко луѓе..

Добро бе пиле. Македонци се викате меѓусебе? Да. Што толку па ти се попали? :) Не реков јас ништо лошо. Те нареков така како што се нарекуваш сам. Македонец. Скокаш ко прле...ете го Култизин убаво разбра, се разбравме ко луѓе..

не дека сум за натегање на муабетов ...

ама мислам дека на ова се мисли ...

албанец - Shqiptar
Македонец - Macedonian

Като сборувате за цигани та се прашам оти во еден руски весник вокруг новостеј определуват србите како цигани.:uvo:
А ете ги и србите които палат рускиот флаг во знаг на протест дека им спреха нафтата.
1231673339-1.jpg

А бедните срби чекат подражка от русите за косовското прашанjе.бедна србиjа

А кој воопшто го предложил ова? Или пак го напишал некој забеган шупак што нема што да прави, изгледал 2 порнича и решил да напише текст.

Предлогот...нека си се задоволуваат анално со него.
И гејците и оние кои сметаат дека е добар!
Со таков предлог ни е спакувано самоукинување.

http://www.hibalkan.com/video/709

Погледенете и го вистинското фашистичко лице на грците,да тоа се истите оние од кои "потекнува" демократијата на балканот и во светот.

добро превод да видиме шо тресат нема ли?

Та нели вие се викате македонци меѓусебе? :):):):)

Интересно нели? :)

Да бе, Македонци се викаме меѓусебе. Светот не знае како Macedonians.
И не се вреѓаме кога не’ викате “Македонци“.

Вие меѓусебе се викате Shqiptarët, а цел свет ве знае како Albanians.
И се вреѓате кога ве викаме “Албанци’’. :toe:

не дека сум за натегање на муабетов ...

ама мислам дека на ова се мисли ...

албанец - Shqiptar
Македонец - Macedonian
јас нешто слично размислуем
Shqiptar-Albanian
Македонец -Makedonec
и во обата случаја
името е дадено од страна на други

http://www.hibalkan.com/video/709

Погледенете и го вистинското фашистичко лице на грците,да тоа се истите оние од кои "потекнува" демократијата на балканот и во светот.

Море, ова се група психопати што глумат лудило. Со еден калаш, ја лично ќе ги “исчистам“. ЕПП од земјата Данајска. Од Крит ли беа идиотиве?

Или, да бидам конкретен:
НЕ! NO! ΟΧΙ! (δεκάρα Έλληνες)

јас нешто слично размислуем
Shqiptar-Albanian
Македонец -Makedonec
и во обата случаја
името е дадено од страна на други

да но друго е ...

Македонец - Makedonec (латиница на Македонски)
албанец - Albanec (латиница Македонски)

е сега англиската верзија е проблем ....

Македонец - Makedonec - Macedonian
албанец - Albanec - Shqiptar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom