- Член од
- 17 март 2005
- Мислења
- 11.493
- Поени од реакции
- 1.592
еве нешто ми падна на ум.
вчераа тоа педерчето фуере беше во ресен на панел дискусија и вика дека за сите важни работи во државата ни требал консензус и компромис од политичките субјекти. И јас па си викам ако некои го земат за искрен таков став на европа кон внатрешниве прашања во Македонија, нели истиот може да го минираат за да ја оцрнат и наклеветат власта како еве со 63 пратеника не ферма ништо. еднаш сдсм го направи тоа со излегување од собрание, сега и овој игра на таа карта.
добро не ми е јасно зошто одиме на избори ако треба за одлуки во државав да се консултира некој што повикал на бојкот на тие избори и зад кого стојат 1/25 од населението во Македонија????
Треба максимално да се игнорира лицемерниот ЕУ бирократ.
Кој е бре Фуере да ни се меша во внатрешните работи на државата? Го прашал ли некој за мислење или е толку занесен што продолжува да се однесува како како империјален лорд.
Дали воопшто една работа направил за доброто на Македонците и Македонија?! Напротив, се' направил за да ни наштети.
Шут карта.
P.S. Тачи има да се стрпи додека дојде на власт повторно. Дали ДУИ ќе паднеле или не, тоа е само негов проблем, не е наш. Другото што го меле е мочање уз ветер.