Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
они се заштитени како белите мечки.Pa i jas sum bil na inforamtiven razgovor pa sto sega? ili toj da ne nekoj priviligiran tip vo svajcarija so posebno lekarsko za bardovci pa sega nikoj ne smee da go zastanuva na pat.
од многу трудење да не остане труден.Tie mi se zakanija i osven ova pobaraa od mene nikogas poveke da ne dojdam vo Makedonija , mi rekoa deka tie sedat vo Makedonija i deka jas treba da sedam vo Kosovo. Jas im rekov deka se trudam za albancite , za nivnite prava koi se gazat i sekogas ke ja zboruvam vistinata , taka da povtorno ke dojdam vo Makedonija , ova go potvrdiv i vecerva koga dojdov vo Skopje (Shkupi) - dodava Albin Kurti
____
Makedonija e drzava na makedoncite i na albancite , ako Edmond Temelko moze da dojde tuka , ke dojde i Albin Kurti.
Koj rece deka ne ebat? Ti?До кога ќе ве Е... Косоварите во мозок...(ако не си Косовар де)...
Mu se dignal na krivo KUR ot, pa dosol.Не ми е јасно шо има КУР ти да бара ПРАВА за МАКЕДОНСКИТЕ АЛБАНЦИ...
Ne se vika "Razbudi se" tuku "Samoopredeluvanje".... cisto informativno de.Многу прашина за ништо. На Курти му опадна драстично популарноста и во неговото Косово, па си најде начин за билдање на рејтингот...А, секогаш пали тоа дека ете полицијата те репресира, дека си некој фактор и така натака. Но да не заборавиме дека здружението на Курти „Разбуди се„ при демонстрациите анти-ЕУЛЕКС предизвика таков неред во кој паднаа и жртви, ако не се лажам...Така да, нормално е кога во државата ти влегува таков „трабелмејкер„ малку да му се скрене внимание дека во туѓиот двор, важат други правила.![]()
Ne se vika "Razbudi se" tuku "Samoopredeluvanje".... cisto informativno de.![]()
Dobro de, jas vo interes na pravata informacija reagirav, za da ne doaga i ponatamu do zbunki.Добро де ги смешале Албин и Артан. Тоа на нас Македонците слично ни звучи.
Koj rece deka ne ebat? Ti?
Mu se dignal na krivo KUR ot, pa dosol.
Ne se vika "Razbudi se" tuku "Samoopredeluvanje".... cisto informativno de.![]()
Da, tocno e. Od nivna strana bea zrtvite.Фала и јас сега забележав.[/b] Ама точно е дека беа две жртви.
Da, tocno e. Od nivna strana bea zrtvite.
Sepak, ne bea tie krivi. Najnormalno si protestiraa, stranskite dzandari im ebaa mater.![]()
Ne e tocno toa.Не ми беше поентата да потенцирам од чија страна биле жртвите. Туку дека тој Албин Курти ги организираше со неговата НВО Самоопределување, а резултат беа две жртви. Очигледно важи за дисидент и во Косово, па не го бие некој добар глас и сега најде начин како да се реафирмира, како репресиран заради своите напредни идеи.
Ne e tocno toa.
Toj so negovata NVO uziva najgolema podrska vo Kosova. Poveke od sekoja partija.
Ima sosema korekten i cist demokratski odnos kon site slucuvanja.
Kako i da, drug muabet e toa, ke ideme epten off.