Албин Курти од „Самоопределување“ на разговор во МВР

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Абе шизо, кој ви ги гази правата? Овај со лекарско да не го пуштаат на граница?

И овој Кур-ти со урбаните легенди за "обесправените Албанци"???ццц

КУРти дошол да ги брани правата на албанците овде, па мајку му овја што ги бирате за у парламент глупи са па тражите пак сега помош од надвор? :toe:

Не ми е јасно шо има КУР ти да бара ПРАВА за МАКЕДОНСКИТЕ АЛБАНЦИ...

И повторно УВОЗ на ПРОБЛЕМИ од КОСОВО...

Можеби КУР ти поради ова го задржале:
Прв сомнителен случај на свински грип во Косово
Коментари (1)

06.05.2009 14:39

Сомнителната пациентка е примена со проблеми во срцето и белите дробови

Првиот сомнителен случај на свински грип е пријавен денеска во Универзитетскиот клинички центар на Косово, односно во Ургентната клиника.

Извор А1

Pa i jas sum bil na inforamtiven razgovor pa sto sega? ili toj da ne nekoj priviligiran tip vo svajcarija so posebno lekarsko za bardovci pa sega nikoj ne smee da go zastanuva na pat.
они се заштитени како белите мечки.

Tie mi se zakanija i osven ova pobaraa od mene nikogas poveke da ne dojdam vo Makedonija , mi rekoa deka tie sedat vo Makedonija i deka jas treba da sedam vo Kosovo. Jas im rekov deka se trudam za albancite , za nivnite prava koi se gazat i sekogas ke ja zboruvam vistinata , taka da povtorno ke dojdam vo Makedonija , ova go potvrdiv i vecerva koga dojdov vo Skopje (Shkupi) - dodava Albin Kurti

____

Makedonija e drzava na makedoncite i na albancite , ako Edmond Temelko moze da dojde tuka , ke dojde i Albin Kurti.
од многу трудење да не остане труден.

Многу прашина за ништо. На Курти му опадна драстично популарноста и во неговото Косово, па си најде начин за билдање на рејтингот...А, секогаш пали тоа дека ете полицијата те репресира, дека си некој фактор и така натака. Но да не заборавиме дека здружението на Курти „Самоопределување„ при демонстрациите анти-ЕУЛЕКС предизвика таков неред во кој паднаа и жртви, ако не се лажам...Така да, нормално е кога во државата ти влегува таков „трабелмејкер„ малку да му се скрене внимание дека во туѓиот двор, важат други правила.:toe:

До кога ќе ве Е... Косоварите во мозок...(ако не си Косовар де)...
Koj rece deka ne ebat? Ti?

Не ми е јасно шо има КУР ти да бара ПРАВА за МАКЕДОНСКИТЕ АЛБАНЦИ...
Mu se dignal na krivo KUR ot, pa dosol. :toe:

Многу прашина за ништо. На Курти му опадна драстично популарноста и во неговото Косово, па си најде начин за билдање на рејтингот...А, секогаш пали тоа дека ете полицијата те репресира, дека си некој фактор и така натака. Но да не заборавиме дека здружението на Курти „Разбуди се„ при демонстрациите анти-ЕУЛЕКС предизвика таков неред во кој паднаа и жртви, ако не се лажам...Така да, нормално е кога во државата ти влегува таков „трабелмејкер„ малку да му се скрене внимание дека во туѓиот двор, важат други правила.:toe:
Ne se vika "Razbudi se" tuku "Samoopredeluvanje".... cisto informativno de. :):)

istockphoto_2556312_cry_baby.jpg

Плачковци !!!!!!!

Добро де ги смешале Албин и Артан. Тоа на нас Македонците слично ни звучи.
Dobro de, jas vo interes na pravata informacija reagirav, za da ne doaga i ponatamu do zbunki. :)

p.s. a kolku se slicni Albin i Artan, drug muabet.... :):)

Da, tocno e. Od nivna strana bea zrtvite.
Sepak, ne bea tie krivi. Najnormalno si protestiraa, stranskite dzandari im ebaa mater. :toe:

Не ми беше поентата да потенцирам од чија страна биле жртвите. Туку дека тој Албин Курти ги организираше со неговата НВО Самоопределување, а резултат беа две жртви. Очигледно важи за дисидент и во Косово, па не го бие некој добар глас и сега најде начин како да се реафирмира, како репресиран заради своите напредни идеи.

Не ми беше поентата да потенцирам од чија страна биле жртвите. Туку дека тој Албин Курти ги организираше со неговата НВО Самоопределување, а резултат беа две жртви. Очигледно важи за дисидент и во Косово, па не го бие некој добар глас и сега најде начин како да се реафирмира, како репресиран заради своите напредни идеи.
Ne e tocno toa.
Toj so negovata NVO uziva najgolema podrska vo Kosova. Poveke od sekoja partija.
Ima sosema korekten i cist demokratski odnos kon site slucuvanja.

Kako i da, drug muabet e toa, ke ideme epten off.

Ne e tocno toa.
Toj so negovata NVO uziva najgolema podrska vo Kosova. Poveke od sekoja partija.
Ima sosema korekten i cist demokratski odnos kon site slucuvanja.

Kako i da, drug muabet e toa, ke ideme epten off.

ОК, ни јас не би сакал многу за тоа да трабуњам.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom