18 ГОДИНИ УМС ВМРО ДПМНЕ!

За разлика од другите партии ние имаме Унија на Млади Сили кои 18 години успешно се борат за Македонските интереси.УМС се формираше на 4 Мај 1991 година.Нека ни е честита годишнината!!!:smir:
NEKA NI E CESTIT RODENDENOT IDNINATA NA MAKEDONIJA E VO

UMS-VMRO-DPMNE.
bravo decki samo napred !!!!!!!!!!!!!!!
makedonija da ni bide vecna.:helou::helou::helou:

:pos2::pos2::pos2:

Страшна работа... Ве читам и не ми се веруе у каков филм сте влезени,вакви овци немаше ни у комунизмот..

На 31ви овој месец во универзална сала ќе се одржи годишното собрание на УМС со почеток во 19:00 ч :costumed2:costumed2

Едвај чекам :vozbud::oeoeoe:

Страшна работа... Ве читам и не ми се веруе у каков филм сте влезени,вакви овци немаше ни у комунизмот..
UH BOGAT RECNIK NEMA STO BRAVO DA TI E :tapp:
OD TOALET PAPIR DRUGA KNIGA NEMASH ZEMENO VO RAKA.:nesum::toe:

На 31ви овој месец во универзална сала ќе се одржи годишното собрание на УМС со почеток во 19:00 ч :costumed2:costumed2

Едвај чекам :vozbud::oeoeoe:
NE SMEE TAKVO NESHTO DA SE PROPUSHTI.:helou::helou::helou:

Вакви волци кој ја изедоја Македонија никогаш нема да дојдат на власт:olee::olee:

vo grshka si se ushte ima ovci ama vo sdsm sega ima povece od vremeto na SKM.:nesum::tapp::nesum::pos2::pos2::pos2:

Вакви волци кој ја изедоја Македонија никогаш нема да дојдат на власт:olee::olee:
OVIE KOMUNJARIVE EBIVETRI NE SE VOLCI TUKU OVCI OD STADOTO NA ISNIFARIS DJEMAILI.
GO CEKAA COBANOT B-CRVENKOVSKI.:toe::helou::helou:

ВМРО и Македонија немаат една заедничка точка со депебенеото за кое што... `навиваш` :)
:toe:

ти најде да зборуваш за Македонија
па ти освен со дното немаш друга заедничка точка, а да и со антимакедонизам и србизам

и ај нека е честито полнолетство на УМС ВМРО ДПМНЕ

Ајде честито годишнина на УМС на Вмро дпмне, иако имате многу отскокнато од причинита и целта за нејзиното формирање:smir:

UH BOGAT RECNIK NEMA STO BRAVO DA TI E :tapp:
OD TOALET PAPIR DRUGA KNIGA NEMASH ZEMENO VO RAKA.

vo grshka si se ushte ima ovci ama vo sdsm sega ima povece od vremeto na SKM.:nesum::tapp::nesum::pos2::pos2::pos2:

OVIE KOMUNJARIVE EBIVETRI NE SE VOLCI TUKU OVCI OD STADOTO NA ISNIFARIS DJEMAILI.
GO CEKAA COBANOT B-CRVENKOVSKI.:toe::helou::helou:

Ај сега прочитај се што си напишал,погледни се во огледало и кажи дека не си овца..

Вакви волци кој ја изедоја Македонија никогаш нема да дојдат на власт

Каква Македонија,какво јадење бе братучед...цццццц...Ве уништуваат по воа партииве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom