Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako ima laga vo gore kazanoto ajde kazi deka e laga, mozes da kazez deka e laga samo ako nemas obraz, zasto toa i jas go znam i ti si svesen deka e taka.
Видиш, не случајно им го поставив прашањето за тоа, - кое е решението на проблемот, чисто да ја видам длабочината на нивното размислување, меѓутоа, сем повторно плукање по МПЦ и институциите, не ке межеш да најдеш ниедна паметна работа..
Прочитај ги моите постови повторно..!
За жал, може. Ако си подзаборавил, да те потсетам на тоа како гореспомнатиот Спасеновски и дружината му ја удрија клоцата на Тимотеј. Доколку си во тек со работите, сигурно ја памтиш хајката од напади, навреди, плукања, организираните насилнички напади со јаца и домати, недоличните писма и притисоци врз свештениците блиски до Тимотеј. Сигурно, исто така ја памтиш седницата на Синодот со која практично раководеше Боб Спасеновски, со тупаница на маса: “Тимотеј не може повеќе да биде владика во Австралија“. Сигурно и памтиш со колкава покорност и пиетет Синодот во целост ја исполни волјата на Спасеновски.неможе на било кој Митре или Ставре да му текне дека му се допаѓа или не некој владика.