К-15 Репродукција

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа дека са најбољи без конкуренција,сварта е шо глупо малку е тоа шо неможат да се пријават деца под 18 години.Сакав толку да се пријавим и да виим како шо,али јебига боље среќа друг пут!:vozbud:

Епа неможе.Треба договор да се потпише.Нема ваљда мама и тато да ги викаш да ти го потпишат,треба да си полнолетен.
Ајде де ако имаш талент почекај ЌЕ ТЕ БИДЕ :pipi: .

Нема шо, од Кавадарци дечките најдобри беа! Посебно Момир битбоксерот! :pipi:

Дечки, дај видете Бушав дал се има пријавено. Еднаш со него го умревме Burn84 од смеење. Мислам цел пат од Велес до Скопје со воз да кажуваш вицови...

Миле Паника од Тетово. Дај линк до страната кај ги обесувавте вашите видеа. На почетокот не ми се допаднавте многу, можда со време сте се подобриле.

Оној германската реклама што ја кажува мене најинтересен ми беше од сите што сум ги гледала. Има позитивна аура човекот, си го бива. :)

Оној германската реклама што ја кажува мене најинтересен ми беше од сите што сум ги гледала. Има позитивна аура човекот, си го бива. :)

Која реклама? Дај линк ако можеш да видиме :smir: .

Епа неможе.Треба договор да се потпише.Нема ваљда мама и тато да ги викаш да ти го потпишат,треба да си полнолетен.
Ајде де ако имаш талент почекај ЌЕ ТЕ БИДЕ :pipi: .
Убоо викаш де ама камо да мисља свите ка тебе,овдека и да имаш и да немаш талент пак ќе те кењаа тоа ти е :).:smir:

Бев на аудицијата на к-15 и имаше сварно многу добри,талентирани и се изненадив добри пеачи хаха.Дадовмо материјал и се сликавмо со Тошо Малеро( кома е чуекот).Јак провод беше вчера.

Тошо,Миле и Цацко се незаменливи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom