Голи Вести

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Правилото на најокрутните римски императори беше:
Леб и игри за народот!

Кај нас,нема леб.
ДПБНЕ ви нуди само игри (без граници :) )
У ситуација у која што ама апсолутно немаш што позитивно да обзнаниш и споделиш со народот...
у ситуација у која што `бродот` со рапидна брзина тоне...
мајсторите на пропагандата на депебенео-то смислија...
голи вести.
:toe: :pos2:
Иднината е розова!
Гледајте цицки и булазнете,дур губите тло под ноги!
Не... не ви е од пијалокот!
За плебсот... и тој е забранет после 19ч.

Zevsus ај не мрчи многу:uvo:
иначе супер се вестите :helou: само кога ги соблака цицките да на замаглуваат,на народот ќе му испаднат очите од кокорење :pos2:

Zevsus ај не мрчи многу:uvo:
иначе супер се вестите :helou: само кога ги соблака цицките да на замаглуваат,на народот ќе му испаднат очите од кокорење :pos2:

И јас се согласувам дека се супер вестите.
А на клипчето од интернет не беа замаглени цицките.
Се обложувам дека наскоро ќе добијат конкуренција и во друга телевизија со слична концепција.
Кој знае можда ќе опнат и машки стриптизер хи хи ....

Голи Вести на Сител од сабота во 23h.

Како шо кажа Латас ...
А што тоа значи ...Ем Вести - Ем Голо :)

дали сте за овој начин на презентирање на вести ? .. (ја сум за малце за промена од постојаните лица)

:smir:

покрај сите притисоци и препукувања на подфорумов ...
на ова место да се забавуваме и коментираме околу овој начин на презентирање на Вести ...
ако мислат модераторите дека не е Ок ... (шо не верувам :smir:) тогаш нека ја избришат темава
Nemam nisto protiv...samo ne mi e jasno kako Latas e naglaseno anti gej...a vamu podrzuva promiskuitet...oti objektivno site ovie raboti za mainstream se levi...nepotrebni...so se gejoite razbira se...

aбе паметно до некаде шо го напраија ова пошо ја ко шо знам има и во многу други земји голи вести и тоа поинакви.. на пример во америка има кај што се соблакаат скроз голи па дури голи прават и интервјуа по улици плажи кафичи и слично. Може да направат со повеќе водителки да е на пример како репортерки и слично... Сепак добар почеток... Се надевам дека понатака ке бидат се подобри и подобри.. И да не заборавам една критика.. се викаат ГОЛИ ВЕСТИ и мислам треба да се баш голи.. не ко оние вторине со самаглени цициња.. Упс.. добро де ЦИЦКИШТА ! ):vozbud::drk::kesa:

ајде олабавете малце ... Гледајте Голи вести :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom