Тасма!

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Драги мои форумџии, сте му/и мавнале ли тасма на патлакот/дундата, и какоф ви бил филингот? И нормално, какоф е ако редовно си ги бричите срамните влакненца?

Филингот е екстра, мазно, а и башка патлаток изглеа поголем :pos:

П.С. Само глеј не мавај со бричот контра зашо ќе глеаш крв наоколу :pos:

добро изгледа...боље од претходно...башка похигенски

vodkamixx напиша:
П.С. Само глеј не мавај со бричот контра зашо ќе глеаш крв наоколу :pos:
знам бе па и ти...сум праел...а тебе ти се десило да се осечеш?

kiro hametovski напиша:

Aha...ama za cudo ne boli :raz: sega ne se bricam me mrzi, plus prvite 3 dena cesa, ama zatoa se kratam kolku sto mozam poveke. se strizam, so bi kazale :pos:

kiro hametovski напиша:

Не, али ми се десило да потече крв коа идам контра со бричот. Зашо влакненцана се тврди и коа идеш контра од дупчињата кај што растат почнува крв да тече.. :pos:

Bubik напиша:
Redovno go praam tasma.

Мене мрза ме фати пред 1 месец, кај лице бричам, кај под мишки се бричам па уште и тасма долниов да го праам, 2 саати у WC да киснам у пм. :) :) :)

Ај уште малце ќе ги замениме жениве, жениве ќе растат влакна а ние ќе се депилираме на нозе, раце, гради итн... :) :) :) :)

ШИТКАМ ДЕПИЛАТОР, 100% БЕЗБОЛНО ГИ ОТСТРАНУВА ВЛАКНАТА, НО ПРЕД УПОТРЕБА ПУШТЕТЕ ГЛАСНА МУЗИКА, ЗА ДА НЕ ГИ ВОЗНЕМИРУВАТЕ КОМШИИТЕ ОД ВАШЕТО РИКАЊЕ.
:pos: :pos:

tasma ne sum probal ne mozam do tolku da se zamaram ali strizenje so nozicki obavezno

Sekoja vtora, treta nedela mu e den za bricenje. Kaj dva sata be brat?
Se e rutinski. Vlagas u WC mu udiras kontra za 15 - 20 min i gotovo. 8)

се е океј,али прво сефте,па за два дена брат како чеша тоа немаш поим,али добро се навикнуваш и после се иде така подмачкано.:icon_lol:

Ја сеуште сум си верен на порничите од седумдесетите.....:sekss:

Тасма сеуште не али кратење на влакната да , нормално ради хигиенски причини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom