ЈаС СуМ МаКеДоНеЦ

• Креатор на темата Креатор на темата macorules94
  • Време на започнување Време на започнување
Видеово е феноменално!!!!! :vozbud: Вакво нешто треба да се прати на сите можни телевизии насекаде.

Човекот што го направил треба да добие орден за заслуги за Македонскиот народ. :olee:

Видеото ме наежи, а и песната кога ја слушнав. Ах пуста македонска судбина...

Јас сум Македонец
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=F0F98FC756CF3145ADFB6FA91A7E318F
та и во дневникот
smile.png

http://www.sitel.com.mk/default.asp?ItemID=246DECCCB1C1F243BC8B0F15748F4B75

да да...
ги гледав ..
и реков и вчера и сега ќе кажам ..
респект кон сител за овакви работи ..
други некои (си знаеме кои) освен свински грип и понижувања не знаат друго да кажат ..:toe:

АУУУУУ
БРАВО СИТЕЛЛЛЛЛЛЛ
:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:
:zver::zver::zver:
:cuc::cuc:

Респект ...
Само шо го даваат клипов и го пофалија ЕКСТРА

(прееска се префрлив за Јутуб)

Видеово добива по 5 комеntари во секунда, веќе има 13 000 views....

Videoto e top svaka ti cast nemam zborovi. Samo me nerviraat lugeto koi mesto da se trudat da mu dokazat na svetot deka sme postoele, postoime i deka ke postoime tie se raspravaat i navreduvaat kako mali deca. Pa dajte luge ziti Boga ako nie megusebno se navreduvame i "koleme" i drugite ke go pravat istoto, i onaka ne omalovazuvaat. Mi se place koa ke vidam ili slusnam takvi raboti. Kako pravnuka na Metodija Andonov-Chento (prviot makedonski pretsedatel) me boli dusata i kako nekoj noz vo srce da mi zabiva koga megusebe braka i sestri se navreduvaat. Ako se splotime kako vo minatoto, niedna bitka sto nasite predci ja vodele, nema da bide zaludna. Dajte luge pa Makedonci sme, edni i edinstveni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Makedonija ke ostanane na Makedoncite. Sakam da go ostvaram sonot na pradedo mi, zatoa sto toj ne zagina oti ne ja sakase Makedonija, zagina oti ja sakase i se borese za Makedonija, a koj go predade? Sopstveniot narod go predade!!!!!!!!!! Pa sega vie odluceto sto ke pravite!!!

Секоја чест за тој што го направил ова,се наежив го гледав 2 пати.
Само напред МАКЕДОНИЈА!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

брао гази ....

Секоја чест за видеото и за тој што го направил...Само напред Македонијооо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom