Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Омг... ова како јапонски хорор филм... и тоа продолжение... Геровски ривенџ :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јован ќе пишува за весников![]()
Јованче дај бе пишувај под псевдоним у весникот оти овака со овој афторитет ни роднините твои нема да те читаат:smir:Јован со свои 19 години и свој ум и разум ќе пишува во неделникот за кој зборувате.
Па ако правам вакви банални грешки при пишувањето на моите текстови веројатно ќе ми е срам и сам да си ги прочитам :nesum:Јованче дај бе пишувај под псевдоним у весникот оти овака со овој афторитет ни роднините твои нема да те читаат:smir:
Така е Јованче у 3.00h ме опомена за Ф-то сега наредниот пат опомени ме и запирка кога ќе заборавам! ххахаПа ако правам вакви банални грешки при пишувањето на моите текстови веројатно ќе ми е срам и сам да си ги прочитам :nesum:
значи тоа над мене е прашање број 1. ...Која е јавната цел и која е вистинската цел на неделников?
Ке го компарирам твојот одговор со првото издание.![]()
Јавната цел ја имате во веста на А1.Која е јавната цел и која е вистинската цел на неделников?
Ке го компарирам твојот одговор со првото издание.![]()
2. Немам официјален документ или нешто такво, но мислам (не ме фаќајте за збор) дека се работи за неколку акционери меѓу кои најголемиот процент го има Героски.значи тоа над мене е прашање број 1. ...
под 2. Со чии средства е финансиран?
под 3. Кој е критериумот за да се влезе во весников?
и толку за сега:salut: