Кралот Марко
Не прилепчанецот, ами Јас
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 3.969
- Поени од реакции
- 278
:party1::party1::party1:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Преместено од избришаната тема за одстранетото знаме.
Ок, продолжи да се глупираш. Твое право
Само да потсетам на твојата теорија:
Знамето е отстрането бидејќи Албанците се радикализираат по наредба на Бранко.
Наредбата на Бранко треба да резултира со дестабилизација на државава.
Дестабилизацијата на државава треба да финишира со влегување на СДСМ во широка коалиција за да ја спасат Македонија.
Точно!
И сето ова поради едно одстрането знаме од страна на сеуште не се знае кој.:nesvest:
Кој бот си ти чоече појма немаш.
Ама најверојатно тоа управувачите на рипит ве оставиле, па една иста работа веќе седум години неуморно ја повторувате.
Биди малку поинвентивен за да не бидеш досаден.
На пример можеше да напишеш дека Бранко шмркнал кока, па од нервоза што рејтингот му е мал, отишол и лично го отсранил знамето за да исценира меѓуетнички конфликт и ја дестабилизира Македонија, и дека МВР вечер на прес ќе ги соопшти деталите и обелодени снимките од случајот.
Така твојата теорија би добила на тежина и би била поуверлива :helou:
Знаеш како друже...На овие ВМРО-ДПМНЕ-овците еднаш веќе треба до малиот мозок да им допре сознанието дека во моментов тие ја имаат целовкупната власт во државата и дека тие сносат одговорност за се што се случува и ќе се случува во сите сфери на општеството и екомомијата додека се на власт..
Тоа и јас објаснуем цело време.namesto vmro da ja oprava situacijata tie se zanimavaat so b.c. do 2012 tie imaat apsolutna vlast vo drzavata i ne treba da se zanimavaat so b.c i drugi zasto i da izleze ahmeti od vlasta tie seuste imaat 62 pratenika i moze i sami da formiraat vlada.
Тоа и јас објаснуем цело време.
Е сега,у една таква ситуација,наброј ми само три ( позитивни) придобивки, (завршени работи,не `проекти) кои што депебенео-то ги постигнало за сите граѓани (или још боље граќани) на Р.Македонија.
????
Јас не може да се сетам на такви !!!
prviot proekt e sto dozvolija uste eden tat da se sluci.a pozitivniot e sto uspesno mu go perat mozokot na narodot namesto da ja sredat ekonomskata situacija zasto gi imaat site instrumenti.
Драги мој кантстендју...Еве на прва, музејот на вода у Охрид, компјутериве по школиве, ваучерите за студентите,...
А ајде сега наброј само една од Б.Ц.? (за така краткото владеење негово)