Б.Ц се враќа, навистина се враќа

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека треба да се снима мини серијал за Бранко Легенда...

I Дел: Упадот во првиот демократски мандат на ВМРО-ДПМНЕ (91)
II Дел: Бранковата диктатура (92-98)
III Дел: Воената агресија врз Македонија и вториот упад во демократски добиен мандат (2001)
IV Дел: Денот Потоа (16ти септември 2002-2004)
V Дел: Претседателски мандат (2004-09)
VI Дел: Враќањето на Б.Ц. во СДС

Последниов дел иако најнов (и најсвеж за јавноста) мислам дека ќе биде најинтересен!

Та преку таквото за тоа дали Бранко се враќа на чело на СДСМ, тоа е внатрепартиска работа на СДСМ......остајте ги сами да се вадат од гомната.

На овие ВМРО-ДПМНЕ-овците еднаш веќе треба до малиот мозок да им допре сознанието дека во моментов тие ја имаат целовкупната власт во државата и дека тие сносат одговорност за се што се случува и ќе се случува во сите сфери на општеството и екомомијата додека се на власт. Обичниот граѓанин го интересира сега и во иднина да му биде поарно...а не како му било до вчера (ошло тоа во неповрат).....впрочем за тоа сегашната власт ја доби довербата а не за кукање од и по минатото. Од кукање и клеветење нема фајде...работа треба..... ако се или не се способни за работа ќе покаже или веќе покажува времето....во зависност од резултатите ќе биде и наградата или казната.....на редовни или вонредни избори.

Бранче Наркоманче се врака во СДС(БЈР)М ?????
Па големи лубеници ако се враќа,ке ја доупропасти и така дефектната партија на чело што е со најголемата ретарда во нашава држава.
Ма нека ја упропасти што сака нека прави,само нека не шверца дрога пак,ја нема Чочороска:pos2::pos2::pos2:

Преместено од избришаната тема за одстранетото знаме.

Ок, продолжи да се глупираш. Твое право :toe:

Само да потсетам на твојата теорија:
Знамето е отстрането бидејќи Албанците се радикализираат по наредба на Бранко.
Наредбата на Бранко треба да резултира со дестабилизација на државава.
Дестабилизацијата на државава треба да финишира со влегување на СДСМ во широка коалиција за да ја спасат Македонија.
Точно!

И сето ова поради едно одстрането знаме од страна на сеуште не се знае кој.:nesvest:

Кој бот си ти чоече појма немаш.
Ама најверојатно тоа управувачите на рипит ве оставиле, па една иста работа веќе седум години неуморно ја повторувате.

Биди малку поинвентивен за да не бидеш досаден.
На пример можеше да напишеш дека Бранко шмркнал кока, па од нервоза што рејтингот му е мал, отишол и лично го отсранил знамето за да исценира меѓуетнички конфликт и ја дестабилизира Македонија, и дека МВР вечер на прес ќе ги соопшти деталите и обелодени снимките од случајот.

Така твојата теорија би добила на тежина и би била поуверлива :helou:

Со кое право па тебе те одредил некој да се јавуваш на секое спомнување на “Бранко“?

Самиот си ја потврдуваш титулата бот.

Според мене секое подбуцнување на етничка основа има за некоја цел, а ти можеш да се жалиш во Хелсинки доколку не ти одговара моето мислење.
Создавање повторно на психоза меѓу народот бомбардирајќи не' со тензија и ширење несигурност како еве.. “овие“ се дигаат пак види ете што направиле и давање толкав значај на секакви банални работи за да се спинува сето во етничка димензија е општо позната тактика.

Симптоматично е здружувањето на Бранко со бугарофилот Љубчо и нивните заеднички ставови?
Особено за прифаќање на Северна Македонија, кое го форсира Љубчо од поодамна.

Сега па и Љубчо арен си е..оти ќе одработува за Банета, што има везе ако е Бугарофил кога сега немаме политичка корист да плукаме по него.

Симптоматични се изјавите на Руфи и Алити со Грчките официјални ставови?

Многу бе.. спонтаничност од падот на Бране и се оди во една насока, притисок кон ВМРО.

Само штета што притисокот не е резултат како критика на нивното лошо работење, туку резултат на грчки интерес пред се' во кој Б.Ц. и некои велико албански умови гледаат најсериозна поткрепа за своите цели.

Со оваа вештачка албанофобска тензија се обидуваат повторно да прикажат дека ете државните органи немаат контрола над теренот.

Затоа и реков, очекувам во скоро време да излезе повторно некоја снимка од некое брдо со маскирани УЧКи и некоја закана за радикализација пак со истава цел.

Еве имаме и конечно медиумско прегрупирање и почнува допрва вистинското ракетирање со психоза на народот, смеса од притисок за смена на името, гадење од античката историја, исмевање на самите себе, кревање на албанофобска тензија, иницирање на коалициона криза можеби....

Тоа е логиката на еден пргав и подмолен ум, кој на фер избори нема шанси да добие, единствената шанса му е повторно преку продуцирање криза и да издејствува широка коалиција за да се врати во власт.

Некако не се “фати“ финтава со знамево, па ајде да ја занемариме..као сега смена на позиција оти не ти одговара јавното мислење на форумов.

Поминаа времињата кога секакви типчиња (секретари на некои чкљ партиски ограноци) со удбашки имиџ можеа да креираат калап мислења за дезинформирање на народните маси.

На овие ВМРО-ДПМНЕ-овците еднаш веќе треба до малиот мозок да им допре сознанието дека во моментов тие ја имаат целовкупната власт во државата и дека тие сносат одговорност за се што се случува и ќе се случува во сите сфери на општеството и екомомијата додека се на власт..
Знаеш како друже...
сељак увек ти пати од комплекс на мања вредност.
Они и не приметуат дека имаат апсолутна власт.
Па Јанко,Станко и наравно Бранко ќе им бидат криви за нивната бегла и пред се порочна неспособност и неукост.
А `сатисфакцијата` за сите нас кои што ќе ја преживееме и оваа неука власт на ДеПеБеНеО-то ќе ни биде - тоталниот економски крах,банкрот на државата.
Тоа онака... :) , плелодбенички. :pos2:

Човеков се враќа во СДСМ, акај беше досега...ја спасуваше Македонија.
Како претседател не ја внесе во Нато и ЕУ, сега од на улица ќе ја внесува...свашта.

namesto vmro da ja oprava situacijata tie se zanimavaat so b.c. do 2012 tie imaat apsolutna vlast vo drzavata i ne treba da se zanimavaat so b.c i drugi zasto i da izleze ahmeti od vlasta tie seuste imaat 62 pratenika i moze i sami da formiraat vlada.

namesto vmro da ja oprava situacijata tie se zanimavaat so b.c. do 2012 tie imaat apsolutna vlast vo drzavata i ne treba da se zanimavaat so b.c i drugi zasto i da izleze ahmeti od vlasta tie seuste imaat 62 pratenika i moze i sami da formiraat vlada.
Тоа и јас објаснуем цело време.
:toe:
Е сега,у една таква ситуација,наброј ми само три ( позитивни) придобивки, (завршени работи,не `проекти) кои што депебенео-то ги постигнало за сите граѓани (или још боље граќани) на Р.Македонија.
????
Јас не може да се сетам на такви !!!

prviot proekt e sto dozvolija uste eden tat da se sluci.a pozitivniot e sto uspesno mu go perat mozokot na narodot namesto da ja sredat ekonomskata situacija zasto gi imaat site instrumenti.

Тоа и јас објаснуем цело време.
:toe:
Е сега,у една таква ситуација,наброј ми само три ( позитивни) придобивки, (завршени работи,не `проекти) кои што депебенео-то ги постигнало за сите граѓани (или још боље граќани) на Р.Македонија.
????
Јас не може да се сетам на такви !!!

Еве на прва, музејот на вода у Охрид, компјутериве по школиве, ваучерите за студентите,...

А ајде сега наброј само една од Б.Ц.? (за така краткото владеење негово)

prviot proekt e sto dozvolija uste eden tat da se sluci.a pozitivniot e sto uspesno mu go perat mozokot na narodot namesto da ja sredat ekonomskata situacija zasto gi imaat site instrumenti.

рејтингот на дпмне покрај одредени реформи сепак се должи и на мудростите кои се вртеа по медиумиве...знаењето е сила знаењето е мок а мокта-РАСИПУВА

Еве на прва, музејот на вода у Охрид, компјутериве по школиве, ваучерите за студентите,...

А ајде сега наброј само една од Б.Ц.? (за така краткото владеење негово)
Драги мој кантстендју...
тоа се `проекти` за трошење пари.
Зборевме за продуктивност и напредок, у тој контекст прашуев за проект кој што ќе прави пари,општо подобрување итн, итн...

п.с. Ваучерите за студентите се незавршен и недоосмислен проект со кои што се богатат ДЕЛ од компјутерските фирми.
Компјутеризацијата у школството е комплициран процес кој што твоите немаат сила ни целосно да го смислат и стават на хартија а не па да го реализираат....
музејот на вода не сум го видел.

produktivni ke bidat ako investiraat vo patna infrastruktura zasto ako avtopatot od veles do skopje se smeta za avtopat togas nema komentar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom