18. роденден на СДСМ

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледам Бране денеска на последна прошетка низ Европа...
НА средбата со Солана говореше Македонски , се прашувам дали овој човек и после 18 години во политиката знае да говори Англиски ...
Некако немам таков впечаток...

Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday "dear" комуњари

happy birthday to youuu:back:

На конресот во мај треба да направат големи измени ако сакаат да бидат вечно најголема опозиција со овие стари кадри ништо не прават немаа шанси поразите ќе им бидат се поголеми :toe:почнувајќи бране,шеќерка,ма краду ли?краду краду,шема све тоа треба да се очисти
Ајде и ние УМС сега на 4ти Мај 18 роденден ќе прославиме:vozbud: а потоа на 17 јуни роденденот на Вмро Дпмне:vozbud::vozbud:
brate nemoj da mi zamerish no moram da te koregiram:
sdsm nema da bide opozicija vo bliska idnina ce ja snema.
PUSHTIGI DA ODAT GOTOVI SE GOTOVI.
TURIEM PEPEL GROBAROT BRANE SE VRACA VO SDSM DA GI POGREBA.:mist::pop::pop::pop:

XXXXX took the kolku golemo mestoima za SDSM vo tvoeto srce quiz and the result is kontra banda 100 %

vie ste pogresile sto voopsto ste pocnale da go pravite kvizov vo vas nema nisto komunjarsko zal mi e porabotete na slucajot i vlezete vo krugot na intelektualci

ова е квиз од facebook :)

како беше они биле комунисти не биле комуњари :pos2:
на квизови шо сами си ги праат се нарекуваат комуњари :)))
и повторно таа самобендисаност на комуњарска интелегенција :)))

Ајде честито! Сега значи можат да полагаат возачки па и официјално да не возаат...

Со среќа нека е роденденот на СДСМ, ама со враќањето на Бане, изгледа ќе им е последен кој ќе можат да си го приуштат да го слават, оти после нема да имаат спонзори и ќе распадне партијата тотално :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom