VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
The tales of the Internet Tough Guy...
Сега стана и Духот од Волшебната ламба, на што ти личам ја, на Аладин?
Ај Џини што се правиш, и лингвист се правиш, но со ДИДАКТИЧАР?
Ме разочара.
Само Анавено да не слушне, ке те преврти.
Баш напротив - ме забавува.
Ако може да се вратиме на темава, баталете го Пикасо, го фаќаат од време на време.
Добро бе и од вуду магии ли се разбираш?!?!Ништо не знајш, ништо не можиш да видиш, не си во состојба, затоа што друг мисли место тебе, друг зборува место тебе, друг ги држи уздите, твои, место тебе... ти си само кукла, репроматеријал, бројка!
Сфаќаш!
Остај тоа, кажими, дали секој во државава што не се согласува со тебе и со Паторокот(Педерокот) кој тебе те пере убаво и јасно, е против тебе ?
Јас би развил дискусија ако сакаш и за психоанлиза, и за баш делото Злостор(ство) и казна, само кажи дека сакаш... Ја исполнуем желби, и земам товар на дидактичар, упс учител де, забораив дека не знаеш што е дидактичар...
Сега стана и Духот од Волшебната ламба, на што ти личам ја, на Аладин?
Ај Џини што се правиш, и лингвист се правиш, но со ДИДАКТИЧАР?
Ме разочара.
Само Анавено да не слушне, ке те преврти.
Не.Глумам, реалност, а тоа е интелегенцијата моја, која да де факто ме праи како Ајнштајн, како Фројд, како Рамбо... Ѕвер, тебе ти смета!?
Баш напротив - ме забавува.

Дефиниција бр 1:
An internet toughguy is a person on the internet who acts badass, macho, and tough but in real life is most likely a huge pussy. Internet toughguys usually don't like to be called "fag" for no reason, and can't stand it when people don't play their video games by the rules. Internet toughguys are always hitting on internet girlfriends, and are easily provoked to screaming into their internet microphones whenever they're pissed off. The only way to defeat an internet toughguy is to expose his secret toughguy identity and agree with everything he says.
Дефиниција бр 2:
Always male (as there are no girls on the internet), the Internet Tough Guy talks big shit online, but IRL he's a total fag or a basement-dweller. Most internet toughguys are into computer programming, or, at the bare minimum, love videogaming. The typical Internet Tough Guy can be found in nearly every community on LJ but often resides in his parent's basement, for at least 7 days a week, and not because he's trying to make it into an imaginary apartment, either. Usually his parents banished him to the unfinished, wet, moldy, dark basement because they couldn't stand his smell. From furry communities to political communities, the Internet Tough Guy is one of many stock users that make up a community.
Ако може да се вратиме на темава, баталете го Пикасо, го фаќаат од време на време.