Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам јагнешки џигер?
Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Види тука ....јави се на телефон прво, дали имаат тазе.
Сега скоро какво добро прасечко купив од кај нив.....прсти излижав.

Dali vo makedonija ima vakvi dodatoci za pvc prozori protiv vlaga?

f587867b84d3365dd4e7cb27335f3448.jpg

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Купувал ли некој електронска брава со чип, фингерпринт, вифи... за дворска врата од кај кинезите (мислам на Алиекспрес)?

Здраво.Ќе ве замолам доколку некој знае да ми помогни.Каде се наоѓа во Скопје фабриката Раде Кончар што произведува регистарски таблици за автомобили?Јас како што гледав на гоогле мапс таа е во близина на Алкалоид,е сега дали е таа или сосема друга? Помош !

Здраво.Ќе ве замолам доколку некој знае да ми помогни.Каде се наоѓа во Скопје фабриката Раде Кончар што произведува регистарски таблици за автомобили?Јас како што гледав на гоогле мапс таа е во близина на Алкалоид,е сега дали е таа или сосема друга? Помош !

Единствена Раде Кончар за која знам се наоѓа во Аеродром... да не мислиш на неа?

Единствена Раде Кончар за која знам се наоѓа во Аеродром... да не мислиш на неа?
Да,и јас мислам на неа,ама прашувам за секој случај да не има некоја друга.Земам таблици по нарачка па ми кажаа од МВР ќе одиш Скопје да си ги земиш,па ќе одам овде а дали сум на вистинското место не знам

Фабриката можеш многу лесно да ја препознаеш на истата има многу сателитски антени бидејки А1 таму се наоѓа дирекцијата

Attachments

• Раде Кончар.png
    Раде Кончар.png
    270,4 KB · Прегледи: 13
Каде може да најдам , стаклена амбалажа, шишиња од 1 Литар, пола литар, а евентуално и од 300 и 500 милилитри.
Обликот на шишињата исто ми е битен, ми треба опции да разгледам и да изберам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom