Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање до машките-не знам дали сум доволно јасна: машинка за бричење али што ќе може да ја одржува брадата,а не скроз да ја бричи. Значи да ја скратува сосема малку. Ако може да ми кажете кај има и цена.
има машинки за подстрижување во супертинекс во капиштец, 1000 денари се, вршат работа за брада... башка филипс се...

Каде можам да најдам во Скопје убави, квалитетни нараквици (како фудбалерите што носат) и капи, мислам зимски?

има машинки за подстрижување во супертинекс во капиштец, 1000 денари се, вршат работа за брада... башка филипс се...

Ух ама мислам дека поефективно би било со машинка за бричење. Ајде бе некое машко нека ми каже кај да најдам таква.

На времето (Титова Југославија) имаше едни привезоци што реагираа на звук. Пример ако клучот ти е во соба а не знаеш каде само свирнуваш и привезокот почнува да свири. Има ли уште такви и каде?

Кај можам на интернетов да објавам дека давам приватни часови?

у Велес кај можам да најдам нешто беџови/блузи/привезоци од саут парк?

Ај ако може некој да ми помогне кај да најдам од тие американските воени плочки што се носат како ланче со име презиме што ги има по филмови знаете на што мислам :) Ама да се квалитет дека на многу места сум нашол такви ама фалц и кожата од квалитетот на материјалот на ланчето ме чеша и пече така да сакам да најдам навистина квалитетни :wink:

Ај ако може некој да ми помогне кај да најдам од тие американските воени плочки што се носат како ланче со име презиме што ги има по филмови знаете на што мислам :) Ама да се квалитет дека на многу места сум нашол такви ама фалц и кожата од квалитетот на материјалот на ланчето ме чеша и пече така да сакам да најдам навистина квалитетни :wink:

Преку нет со кредитна :)

10620_158136441452_6367846452_2794839_6616839_n.jpg

Некој да не знае?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom