Помош! Како да тргнам Troj/Win од PC-to?

• Креатор на темата Креатор на темата BlindGuardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Го имам сра*ено во компјутер од пред некое време,многу често кога ке отворам некој документ ми отвара гугл срч за Тroj/Win и тек после неколку отварања го отвара документот,пробав да го тргнам со ЕСЕТ Нод32,не го наоѓа,пробав со Spybotot-ништо,со Malwarebytes-пак ништо.Ако знае некој како да го тргнам без да го форматирам компјутерот,кажете,ке бидам многу благодарен.

napisi sto tocno ti dava ima resenie za toa a nodot sto go koristes e toj do 2050 ver 3.0.. ne e kojznae sto pisi ke ti odgovoram moze i na mail
:helou:

Го имам сра*ено во компјутер од пред некое време,многу често кога ке отворам некој документ ми отвара гугл срч за Тroj/Win и тек после неколку отварања го отвара документот,пробав да го тргнам со ЕСЕТ Нод32,не го наоѓа,пробав со Spybotot-ништо,со Malwarebytes-пак ништо.Ако знае некој како да го тргнам без да го форматирам компјутерот,кажете,ке бидам многу благодарен.

абе и мене исто ми се појавуваше и пробав со аваст нејкеше,со нод 32 исто пробав као и ти,ни тоа..на крај ме накурчи и форматирав

OK,ја затворам темава,го избришав досадниот тројан со SuperANTISpyware,фала многу =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom