Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
доаѓа време на плаќање на цехот...
Сигналите за ова што денес го испорачува ДУИ прв пат се слушнаја на митинзите на Фрчкоски во кампањата.Тоа беше играње со оган.На таа карта играат грците на таа карта игра и СДСМ.Опасни игри се тие бе Реален.И ај веќе доста со тоа овој ќе биде одговорен или оној.И никој не го обвини СДС за нешто туку е обратното.Наивен е тој што верува дека за тоа што се случи во 2001 е одговорен Лјубчо или ВМРО или политиката тогашна на ВМРО.Наталожените проблеми си го сторија своето а СДС само вешто ги искористи за подоцна да ја врати власта.Ти како почна уште малку сегашнава влада ќе ја обвиниш и за масакрот во Сребреница.Абе ај завртисе и види ги сите апашлуци кој ги направија сдс.Сето ова што се случуваше и се случува и ќе се случува е резултат на сиромаштијата во која не остави СДС,а која е една од поголемите причини дури и за војната која ни се случи.И уште еднаш ќе ти напомнам:игрите со оган со кој си игра СДС со испорачувањето на сметки можат да не опечат сите.Дечки, очигледно не си ме разбрал.
ДПМНЕ како и било која друга Македонска политичка партија, немаат никаков интерес да ја дестабилизираат Македонија.
Дестабилизацијата по автоматизам е плод на нивната неукост за водење држава.
Сигналите за ова што денес ДУИ го испорачува (а во иднина истово се пожестоко ќе го прави), сите освен ДПМНЕ и Гвујо ги гледаа уште пред две години.
Од: realen Датум: 24.04.2009 12:40:52 Nema mazi okolu Gruevski, nitu vo koalicijata. Toa se poltroni, go sakaat boga, sakaat da se veat znaminja nasekade (moze i na balkon) i gazat li gazat. Zakolnuvanjeto deka ke se pocituva itn....se zborovi izgovoreni od makijavelisticki pobudi. Nema cesnost kaj niv. A drugite, onie koi se bogohulnici, koi veruvaat vo boga bez pompi, mantii i slicni, se najgoleni predavnici, ne sakaat prerodba (ili da se prekrstat - ne ortodoksno), tie se izdajnici. Koj go esapi Ustavniot sud, pa se tece se se menuva. Imat tie svoj kadar, edvaj cekaat da go postavat tamu, pa majkata ke ni se rasplace. Ama, Evropa (nasa konsezualna odrednica) moze da im se naluti. I, togas Gruevski ke udri eden boks, Ivanov ke im kaze deka e razumno razumen i razumno ke prezeme nesto kako Pretsedatel - spanska serija, so raneti srca i po nekoj ubien. Ne daj boze. Belki Gospod ke im dade um.
Од: Velas Датум: 24.04.2009 14:06:07 Udri Erol. Koga kje dojdat nashite na vlast, vo Republikava kje poteche med i mleko.
Ако гледаме по она Македонското изгледа едни ќе креваат глава гордо и високо и ќе кажуваат едно одлучно НЕ и ќе мислат дека никој не може за кур да им се фати, додека другите кои веќе ја напикале главата меѓу нозе повторно ќе не плашат со НАТО ЕУ И ДУИ.Тоа е тоа.Македонско проклетство.DUI go kazuva toa sto javno se suska, a molci.
Rok mora da ima, dali vaka ili onaka, nesto mora da se sluci.
Ili ke si kasneme od malacite, so navednata glava, megjunoze napikana i ke menjame dusa za clenstvo vo NATO i EU ili ke kreneme glava gordo visoko i ke kazeme edno odlucno NE i ke ja terame, poleka, siromaski, ama so golema nasmevka deka nikoj, ama nikoj ne moze za kur da ni se fati.
ветер и магла и никаква сериозност...ова на дуи не заслужува коментар...уште жалат за поразот и сега![]()
ne e do porazot...DUI ednostavno saka da raboti za Albancite..
DUI go kazuva toa sto javno se suska, a molci.
Rok mora da ima, dali vaka ili onaka, nesto mora da se sluci.
Ili ke si kasneme od malacite, so navednata glava, megjunoze napikana i ke menjame dusa za clenstvo vo NATO i EU ili ke kreneme glava gordo visoko i ke kazeme edno odlucno NE i ke ja terame, poleka, siromaski, ama so golema nasmevka deka nikoj, ama nikoj ne moze za kur da ni se fati.