Страф ми е..

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е Курчо, одма да си каже, да не му кажам нешто шо нејќе да чуе (управо го смишњам нештото- многу е страшно).

а кажа ли каква коцка е? Ако е од тие малите белите, не боли. Да не е од големите црните, за не лути се човече. Тие болат у пм.

Абе ајде глупости...офчар прати му одговор...или подобро не го праќај, не вреди да трошиш мозочни клетки за џабе...

офтопик: МАЦЕ ПРОВЕРИ СИ САНДАК!

Toreador напиша:
Абе ајде глупости...офчар прати му одговор...или подобро не го праќај, не вреди да трошиш мозочни клетки за џабе...

офтопик: МАЦЕ ПРОВЕРИ СИ САНДАК!

ТИ ебам ја на тебе тој вокабуларот - кажи поштенски а не сандак ебаго : мислиш гробар си!!!

Carlito Brigante напиша:
а кажа ли каква коцка е? Ако е од тие малите белите, не боли. Да не е од големите црните, за не лути се човече. Тие болат у пм.

А ако е некоја ДиЕнДи коцка од онаа со Х-страни па да не збориме... :pos:

Macedalien напиша:
ТИ ебам ја на тебе тој вокабуларот - кажи поштенски а не сандак ебаго : мислиш гробар си!!!
Абе ме насмеа на целава мука, на глас.

Може на офчарот некој ќе му го начука офчарскиот стап среде ливада. :raz:

vardarce напиша:
Може на офчарот некој ќе му го начука офчарскиот стап среде ливада. :raz:
Викаш ќе се земат на крај? Ова станува интересно и идилично и пасторијално.

Macedalien напиша:
Оф топик (за Торчо) : Коцката е фрлена!!!

Ajдеееее........ :pop: :pop: :pop: Маце сега уше да кажеш оти ќе се селиш у Ваџајна Хилс дури тогаш ќе умрам со осмех на лице

E офчаре, ако од коцки се плашиш, Стварно пичка си :)

Добро е што не фрлил два три доберманa, коцки голем qr!

Toreador напиша:
Ajдеееее........ :pop: :pop: :pop: Маце сега уше да кажеш оти ќе се селиш у Ваџајна Хилс дури тогаш ќе умрам со осмех на лице
Него сеа нешто ми текна, од секогаш сум си замислувал дека ќе умрам меѓу цицки, јас така фино лепо се давам меѓу цицките и умирам задоволен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom