- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Што е бе оваа работа.Можеби Романија е мал фаворит ама што направија кладилнициве,1,20 коеф за Романија.
По мое 100 % вечерва тепа
По мое 100 % вечерва тепа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е бе оваа работа.Можеби Романија е мал фаворит ама што направија кладилнициве,1,20 коеф за Романија.
По мое 100 % вечерва тепа![]()
Tepame protiv Romanija i Amerika moja procena vaka
1.)Crna Gora
2.)Hrvatska
3.)Sbija
4.)Makedonija
5.)Madzarska
POZDRAV
Ете... мене не ми е чудно, ние имаме неколку млади играчи а во тимот на Романија се вратиле некои поискусни и подобри играчи :raz: Ама јас сеуште се надевам на победа.Што е бе оваа работа.Можеби Романија е мал фаворит ама што направија кладилнициве,1,20 коеф за Романија.
По мое 100 % вечерва тепа![]()
Значи после Мирјана Бошевска немаме ниту еден асален пливач на кратки базени ако не ги сметаме успесите на Маленко како младинец :raz: Поп-Ацев... :raz: Не верувам дека ќе направи некој посебен резултат, далеку је сунцеИма, ама не очекувајте нешто повеќе, на шетња се дојдени. Само Поп Ацев може да направи нешто, другиве... поголеми се шансите за дожд во Сахара. Не сакам ни имињата да им ги спомнам.
Сигурни сте дека ќе има на МТВ?
http://www.mrt.com.mk//index.php?option=com_content&task=view&id=19720&Itemid=35
Не пишува ништо овде...
Во 19:30 на МТВ 1, а снимката е од 00:30. Потоа ќе има од 20:55 Македонија - Бугарија, кошарка![]()
Значи после Мирјана Бошевска немаме ниту еден асален пливач на кратки базени ако не ги сметаме успесите на Маленко како младинец :raz: Поп-Ацев... :raz: Не верувам дека ќе направи некој посебен резултат, далеку је сунцеНе очекувам ништо и од останатите ако не се лажам три пливачи, две машки и едно женско :raz: Од старт ние губиме по две-три секунди поради тоа што немаме од новите модерни костими за пливање (иако се повеќе наликуваат на нуркачки костими)... Инаку Џену Грл... што чекаш ти, кога ќе настапиш на СП???
![]()