Нејкам да бидам формално облечен, сакам некој каубој стајл или некој хавајски стил. Доколку мора да биде формално, првата слика би завршила работа само со друга боја
Црни панталони, црно сако, бела кошула и крваво црвена кравата со црвена ружа како екста детал. Убиствена комбинација, ама за кого како.
И обавезно, црни кондури и бели чорапи.
Смокинг, од Пјер Карден. Барем тоа носеФФФ. Јебга, снобче сум. Мамата, ама скапо го платиФФ, ама вредеше и сеуште вреди. Инаку, за да не би ја ЈАС земав виолетова лептир машна и мечинг појас, хехехе!! Женка ми ќе ме отепаше. Ама, и њојзи и се свидоФФ така неортодоксен.
ja mislam deka nema da odberam nekoja klsika, odelo kravata kosula, nego bi prinasol nesto po avangardno, nesekejdnevno a vo isto vreme da e elegnatno! Boja paa mislam deka bi odbral nekoja kombinacija izmebu crno, belo plavo ... ili zavisi sto ke da mi stoi bolje, ali nikad ne bi se oblekol za na svadba vo edna boja (da kazeme samo bela ili sve crno)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.