Свадбени Одела

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Значи, доаѓа време да се жените. Со тоа, и да купите свадбено одело. Каков е вашиот избор?

wedding_suit_2.jpg

wedding_suit_3.jpg

daj nekoi sajtovi za maskive odela......

Ne bre vakvi da izgleda ko pingvin ! Ke pronajdam sliki ke si kazam ama definitivno ne vakvi..

Нејкам да бидам формално облечен, сакам некој каубој стајл или некој хавајски стил. Доколку мора да биде формално, првата слика би завршила работа само со друга боја

Jas nesto so vertikalni rigi sakam....Bitch...aj najdi sliki.........pls:)

Црни панталони, црно сако, бела кошула и крваво црвена кравата со црвена ружа како екста детал. Убиствена комбинација, ама за кого како.
И обавезно, црни кондури и бели чорапи. :)

prvo odeloto ke mi bide ZUTO posle bela koshula so zuto sportsko kondurche i bela chorapa!!! kravata neznam dali ke nosam ama sigurno nosam sheshir

Смокинг, од Пјер Карден. Барем тоа носеФФФ. Јебга, снобче сум. Мамата, ама скапо го платиФФ, ама вредеше и сеуште вреди. Инаку, за да не би ја ЈАС земав виолетова лептир машна и мечинг појас, хехехе!! Женка ми ќе ме отепаше. Ама, и њојзи и се свидоФФ така неортодоксен.

ja mislam deka nema da odberam nekoja klsika, odelo kravata kosula, nego bi prinasol nesto po avangardno, nesekejdnevno a vo isto vreme da e elegnatno! Boja paa mislam deka bi odbral nekoja kombinacija izmebu crno, belo plavo ... ili zavisi sto ke da mi stoi bolje, ali nikad ne bi se oblekol za na svadba vo edna boja (da kazeme samo bela ili sve crno)

еве некои машки одела,класични и некои со кои би се одвојувале од јатото

918_primary.jpg

382_primary.jpg

384_primary.jpg

873_primary.jpg

404_primary.jpg

763_primary.jpg

785_primary.jpg

373_primary.jpg

504_primary.jpg

190_primary.jpg

924_primary.jpg

974_primary.jpg

724_primary.jpg

Едитирано од Чек он ит : Сликите ставајте ги една под друга, а не една до друга. Се деформира страната и нема прегледност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom