Дали екс-шеф на македонското контраразузнавање работел за Грција?!

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
815
На клипот- исечок од емисијата на ТВ Алтер (Грција) од 17-02-2002, пренесен и преведен од ТВ Сонце, на 7 минута од клипот се јавува некој Јоргос, поранешен шеф на тајните грчка служби - филијала Солун.
Најинтересниот факт е, што истиот тој бивш шеф на грчките тајни служби јавно во емисијата вели дека некои податоци за Царкњас му потврдил шефот на македонското контраразузнавање, Влав, скопјанец, со кого подоцна се спријателил“!

Овај исказ е доволен сигнал за нашите државни органи да почнат да спроведат истрага дали навистина некој шеф на македонското контраразузнавање во минатото давал информации на тајните грчки служби!

Следете го клипот од седмата минута до деветата минута!

Претходно, шефот на тајната грчка служба од Солун, кажа дека во Македонија имал и човек од доверба, Влав - Скопјанец, кој делел информации со него. Уште еден сигнал да почнат нашите служби со испитување дали има и во случај да има, кои се и колку грчки агенти има во Македонија.

Тоа треба соодветните државни органи да го откријат.

И со цел памет наседнуваш на грчки провокации????????
...се некои мистериозни јавувања......абе секое дете може да ти направи такви клипчиња....

...и..... што сега ќе свириме по грчка музика...ај не се палете на секоја грчка бљувотина!

Веруш мислам дека е Влав,ама не знам дали е Скопјанец.:smir:

И со цел памет наседнуваш на грчки провокации????????
...се некои мистериозни јавувања......абе секое дете може да ти направи такви клипчиња....

...и..... што сега ќе свириме по грчка музика...ај не се палете на секоја грчка бљувотина!

Ова е извадок од дебатна емисија на ТВ Алтер.
И јас воопшто не се палам, туку само реков дека нашите органи треба да ја испитаат информацијата, дали е вистинита или не е, кога веќе е дадена на јавен медиум, на Телевизија и на Youtube!

А ти што толку бурно реагираш?! Да не си скопјанец влав? хехеххе

одлично чепкање, информација изречена од официјално лице на грчката служба..

ако имаме новинарство, држава и барем нешто здраво..треба да се провери најмалку

Ова е извадок од дебатна емисија на ТВ Алтер.
И јас воопшто не се палам, туку само реков дека нашите органи треба да ја испитаат информацијата, дали е вистинита или не е, кога веќе е дадена на јавен медиум, на Телевизија и на Youtube!

А ти што толку бурно реагираш?! Да не си скопјанец влав? хехеххе
Како само убаво самиот си рече „извадок’’.......од некоја си емисија од типот „јади ......’’

Се јавува некој си Јоргос....!!!!!!!!!??????

Од кога тоа нашите служби треба да работат по налог на грчките телевизии?
А и да работат зар мислиш дека на тебе мене и ....ќе ни даваат отчет?

Некој порано напиша ..лоша била водата во Битуше!:kesa:

Како само убаво самиот си рече „извадок’’.......од некоја си емисија од типот „јади ......’’

vone изговор бе бате за расчистување со отатокот помијашто навистина и работи за туги интереси...ти текнува

vone изговор бе бате за расчистување со отатокот помијашто навистина и работи за туги интереси...ти текнува
Абе ми текнува......ама крајно сомнително ми е што грчкиве педери ни го пуштаат тој балон.:toe:

А ти што толку се загрижи бе? :kesa:

Веруш мислам дека е Влав,ама не знам дали е Скопјанец.:smir:
Од Струшко е.Но сеа зависи како гледаш на тоа Скопјанец.Тој влавот не мора да е од Скопје.Грците цела Македонија ја викаат Скопје а нас Скопјани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom