Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

RealGirL напиша:
Сакам да ја запознаам PSYtisfaction..незнам колкава е ни од кај е али девојчевото е лудница!Реткост е со некој толку да се совпаѓам во постовите:vozbud:
Aj ja ќе ве упознаам вас двете :)
Него ја сакам бе со Трн у око:pishtoldz

Јас сакам да се запознаам со сите што сакаат да се запознаат со сите :)

Со tina89 најмногу ама може ус пат и со сите тие што сакаат да се запознаат со сите па и ја со тие сите да се запознам

Dark Angel напиша:
Goddess of Chaos, ziveam i obozavam XAOS, pa bi sakala da ja zapoznaam mojata bozica:poss: Ne be, mi izgleda super tipkava
Не ја познаваш...бре, бре а во исто школо одевте....ај ќе ти текне или она ќе ти каже, не знам...:baeh:

Инаку јас сега имам голема желба за да ширам хоризонти, и сакам да запознаам многу луѓе од форумов, но еве кој ми оставиле најголем впечаток:
1.Бибика
2.Дивајн
3.PSYtisfaction, некако мн. ни се совпаѓаат ставовите и уште мн. други ама сега за сега само на овие се сетив...:raz:

Простете ако се повторувам, ама сакам да ја запознаам Лејди Сатори (иако таа не ме навела на нејзината листа). :)

jas so manga trnot thief aaaaaaaaaaa a daaa Acid
school girl,fortune,check on it
eci :)a a a a a a a aaaa BoBo
kohlbass i so dexterche poso gledam deka mi e ramen so informatikata ama bateto poke rabotat :)

со андроник, тиф, дивајн, форчн, ацид, појол, манга, скулгрл, мац, трн во око, маркетар, да бич и ако ми текне уште некој ке допишам

pa vaka
Klinka , Mandy , mari , Crazy poyol , fantom_oh , Gedzo , macedalien , cucence , tina89 , joki , Gizo , Jecilady kako i bese nikot , Tweety ,smizlicka , Schoolgirl , realgirl i tolku

Ја јасно и гласно изјавуем дека сакам да го запознаам вардарче, само нека се заќути аман :))).

Со Форчн сакам да се запознаам ама некако не иде хехехехе

ja sakam da se zapoznaam so site a u brzo vreme bi sakala so Fortune i so Divine:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom