Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Марина`Ох ептееен сакам да ја запознаам и се наоѓа највисоко на мојката листа приоритети за запознавање. ;)

Јас сакам со Thief, ама прво би сакал со Маринчето од Орида града да се запознаам, другите мислма дека некаде поназад ги има спомнато.

Bi sakala da se zapoznam so Bacillius gagous, Macedalien, Strumiks, asterix_m, Sofijanec i mozebi Georgi25 (da mu gi izvadam ochite :pos2: ) A da,i site bitolchanchinja,specijalno Jimmy,Mona...

Со MaRiNa`Oh, да видиме дали во живо може да ме тепа во "Не Лути Се Човече" (=

So site so ....me pofalile na nekoj nacin

Pa ako Bitch izgleda kako na slikata bi srknal edno kafe so nea :) cisto drugarski :)

hahahhahaha tha casper hahahaa nema veze sakam da se upoznaam so:dexterche,jecilady,bamargera,dvajn,bibika,ma sto znam i jas sakam so SITE:)

Mi ostanale nekoj vum posle chitanje postoj... koj sakam da gi zapoznam .. Toreador .. mislam deka se pishe ;) Isto i P. Overdrive .. koj mi kradi smilies (= haha.

Сега за сега Бибика... ме импресионира секогаш со коментарите. Можеби и Мацедалиен...

ааааа...па то узајамно иде Виктор.:)
Значи у прва прилика се гле`аме,хехехеее...:)

Hm ... posle skoro 6 meseci eve me povtorno ... ne znam ni koja slika ja imam staveno :)

za zal, ova ke bide verojatno samo denes, od drugata nedela sum na odmor, taka da ke ostane za posle avgust da se dopisuvame :)

pozdrav, inaku sto se odnesuva do temata, ima dosta lugje so oi bi se zapoznal tuka, ama eto, next time poveke

So Mustrik, Strelec i Intel. Najnegativnite faci da vidam koi se tie Daltoni ovde?

Би сакал да се запознам со Тиф, Дивајн, Маседалиен, Бацилус Гагус, Даниела, Бибика, Барби Грл, Андроник лично конечно да го запознам, и сите кои би сакале да ме запознат и ме спомнале во постовите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom