Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Апдејт еден ... едвај чекам да се видам со Наташа, кај и да е ... кое оговарање не чека папапапа ... :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Хмммм.... Па би сакала да се запознаам со bibika затоа што ептен ми се допаѓа нејзиниот начин на размислување. Иако има голема разлика меѓу годините, ваљда ке се разбереме:toe: . Потоа со RealGirL, smizlicka и NeMiRnA. Ептен ми се кул типкиве :wink: :icon_cool

А ја забораив и Мона :)

И јас сакам да ја запознаам bibika, исто така и NeMiRnA!

Ja sakam da ja zapoznaam NeMiRnA,bibika,JeCILaDy,Divajn i mnogu drugi...

ја ја знам бибика и прл ја знам. Јас сакам да ја запознаам оваа над мене, сакам да ја запознаам марината и сакам да ја запознаам божицата на хаосот. Тоа би било се. Со другото се знам
***едит***

Јеци лејди беше над мене дур го пишував постот

Не знам зашто и како, али на сон ми текна дека сум сакал да се запознаам со MarthaGraham. Па ај да пишам (=

најискрено сакам да се запознам со:
Eci^^
Sandra
Jakov
andronik
dexterce

толку.

I jas za prijatelstvo sakam so site...ama naj mn. so Acid i Jakov

OK zaboraviv od devojcenata da kazam so kogo. Kako licnosti onaka so The Vampire, so Nemirna so bibika i so ........ej ne mi teknuva sea mn se

Би било интересно да го запознаам Синиша. Еднаш дојде во Македонија, но немаше време за да се случи тоа.

Од другите членови, пред се оние од дијаспората, Буковец, Бацилкото, Наташа, Штранга.

Хуманоидот од администраторите ;)

Iako se od moe skolo, se neam zapoznaeno so niv... ~ThE_VaMpIrE~ , The Mummy Returns , KaiTekk..
od drugite Manga i mnogu drugi...

Наташа, сусаров, хуманоидниот, кучкана охридска, вампирката, сандра......мммм....thats it, brain fart. не ми текнува други сеа за сеа.

ja site ubavi devojki od forumot, a poso site se ubavici so site sakam :)

Nova sum uste ne gi znam site ama kako za pocetok definitivno Storm Angel

Со Марина и со Хаос оф гаднес и со уште неколку други...ама ај по ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom